Aaron Taylor-Johnson over z'n relatie met 23 jaar oudere 'Fifty Shades of Grey'-regisseuse

Aaron Taylor-Johnson over z'n relatie met 23 jaar oudere 'Fifty Shades of Grey'-regisseuse

"Er is een hoop negativiteit van andere mensen."

De 29-jarige Aaron Taylor-Johnson is goed bezig. De Engelsman speelt in een hoop kleurrijke films - zoals Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron en het aankomende Tenet - en bevindt zich in een gelukzalige relatie met Sam Taylor-Johnson. Zij trouwden in 2012 en hebben sindsdien twee dochters gekregen. Het klinkt allemaal niet zo vreemd, maar hun leeftijdsverschil van 23 jaar doet sommige mensen nog steeds verbaasd doen opkijken.

Sam Taylor-Johnson is namelijk 52 jaar. Daarnaast heeft ze nog eens twee andere dochters vanuit een andere relatie. De oudste is 22 jaar. De regisseuse is vooral bekend van Fifty Shades of Grey, maar ontmoette haar geliefde tijdens het maken van Nowhere Boy in 2009. Kennelijk sprongen de vonken toen al er vanaf.

Aaron tegenover The Telegraph: "Met Sam wist ik meteen dat ik mijn zielsverwant had gevonden. Ik wist onmiddellijk dat ik de rest van mijn leven met haar wilde doorbrengen. Ik kan het mij nog goed herinneren, want precies een jaar later, toen ik haar weer ontmoette, vroeg ik haar ten huwelijk. Ik wist dat ik met haar een familie wilde, kinderen wilde, en een maand later was ze zwanger van ons eerst kind."

Golflengte
De acteur beschrijft dat ze met z'n tweeën op dezelfde golflengte zitten. Al sinds een jonge leeftijd ging Aaron met oudere mensen om. Dat beviel hem wel, want zijn ideeën en meningen werden door hen gewaardeerd. Mensen die zich niet fijn voelen door de opvallende relatie moeten maar de andere kant op kijken. Aaron: "Het is mijn privéleven, heilig voor mij en prachtig. Maar er is een hoop negativiteit van andere mensen. Het is echter hun probleem hoe ze het leven waarnemen."

Wederhelft
Sam was ook aanwezig bij het interview. Zij kan de gevoelens van haar man enkel steunen. "Ik kan niet stilstaan bij de dingen die andere mensen denken of zeggen. Bij Aaron was er meteen een klik. Wat het toen was wist ik niet. We waren verbonden toen we samen werkten en het was professioneel. Naarmate de tijd verstreek groeide die verbinding en doofde nooit uit. Het is vandaag hetzelfde als toentertijd."

NieuwsFilm

meest populair