Algemeen

Langere versie 'Spider-Man: Far From Home' officieel! Wat kun je verwachten?

Eind deze maand in de Amerikaanse bioscopen.

door Bram de Groot om 08:25 in Algemeen
Even geleden kreeg Avengers: Endgame een verlengde versie om het record van Avatar te kunnen verbreken. Nu krijgt ook Spider-Man: Far From Home ook een langere versie, maar nu ook met extra scènes in de hoofdfilm. Wat kun je verwachten van deze extended cut?

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat de verlengde versie, met vier minuten aan extra beeldmateriaal, eind deze maand in de States debuteert in de bioscoopzalen. De versie bevat een extra actiescène.

Peter's To-Do List
Het lijkt er verdacht veel op dat die extra scène van vier minuten de Peter's To-Do List bevat. Eerder werd gemeld dat deze als een korte film toegevoegd zou worden aan de blu-ray uitgave. Nu is deze actiescène, waarin Tom Hollands Spider-Man het in zijn Iron Spider-pak opneemt tegen een paar boeven, waarschijnlijk toegevoegd aan een de verlengde bioscoopversie. Die scène was al te zien in de trailer, zie onder.


De reden zou mogelijk liggen bij het feit dat Far From Home nu de best scorende bioscooprelease is. De film overtrof recent de James Bond-film Skyfall. Op dit moment staat de tweede Spidey-solofilm in het MCU op $1.109,6 miljoen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Conclusie: zelfs films krijgen vanaf nu DLC

NieuwsFilm