Video

Brad Pitt blijft ijzig kalm in nieuwe adembenemende trailer 'Ad Astra'

De ruimte kan zo weids zijn...

door Corneel Vanfleteren om 12:27 in Video
De derde trailer voor de psychologische ruimtefilm Ad Astra is er eentje speciaal voor IMAX-bioscopen. En hoewel je mond allicht openvalt als je deze trailer in IMAX ziet, is het op een kleiner scherm ook een waar spektakel.

Genoeg shots van een platform dat neerkijkt op de Aarde, met Brad Pitts Roy McBride als mini-mensje. Beelden van een omkantelend wagentje en een gevecht op de maan. De kalme stem van Pitt als hij zegt dat hij "stabiel en kalm is, en klaar om dit werk naar het beste van mijn vermogen te doen". De druk waar hij toch aan lijkt te bezwijken. De muziek op de achtergrond. Stuk voor stuk zaken waar je kippenvel van zou krijgen. Maar omdat beelden meer zeggen dan deze woorden: druk vooral op 'play' hieronder.Een hele zoektocht
In Ad Astra is Roy op zoek naar zijn vader, Clifford McBride (Tommy Lee Jones), ook een astronaut. Er gebeuren rampen op Aarde, en de ruimtevaartorganisatie denkt dat Clifford daarvoor verantwoordelijk is. Clifford heeft echter iets ontdekt, daar in de donkere krochten van de ruimte, en Roy moet het zien te achterhalen.

Verder hebben ook Ruth Negga, Liv Tyler en Donald Sutherland rollen in dit ruimte-epos van regisseur James Gray. Voor studio Fox is het hopen dat deze film het goed doet. Wie daar een steentje aan wil bijdragen, kan zich vanaf 19 september naar de bioscoop begeven.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Kippenvel. Ik moet stoppen met trailers kijken, nog even geduld.

Rutherford

Avatar

Heeft die niet een tijdje op de plank gelegen? Anyway, ziet er geweldig uit. Must-see.

Rafael11

Avatar

Een schitterende trailer hoor!

Sunspot

Avatar

Gaat lijkt mij wel een toppertje worden.

Wil meer van dit soort films zien trouwens, maakt Disney dit soort films eigenlijk???

Denk er nu pas aan

NieuwsFilm