Celebrity

56-jarige Quentin Tarantino wordt voor het eerst vader

De regisseur zal zich binnenkort meer gaan focussen op zijn gezin.

door Wouter Drummen om 17:13 in Celebrity
Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood draait momenteel in de bioscoop. Het is alweer de negende film van de regisseur, die al meerdere malen heeft laten weten er maar tien te willen maken. Daarna wil hij het wat rustiger aan gaan doen en zich focussen op andere dingen. Een daarvan zal ongetwijfeld zijn gezin zijn, want Tarantino wordt voor de allereerste vader.

Onlangs gaf hij samen met zijn vrouw, Daniella Pick, een interview. Daarin lieten zij weten dat ze binnenkort ouders zullen worden. Een woordvoerder van de regisseur bevestigde eveneens het verhaal: ''Daniella Pick en Quentin Tarantino zijn in de wolken. Daniella is namelijk in verwachting''. Het wordt het eerste kind van de 56-jarige Tarantino en de 35-jarige Pick.

10-jarige relatie
De twee leerden elkaar op de set van Tarantino's Inglorious Bastards kennen. Het duurde niet lang voordat ze begonnen te daten. Tarantino vroeg de Israelische zangers en model echter pas in 2017 ten huwelijk en een jaar later trouwde het paar.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

neo123

Avatar

Pff tering , ouwe snoeperd. Wel erg laat om vader te worden. Als kind 14 is is hij 70 ????. Vraag me sterk af of ze hem überhaupt wel zou zien staan als tie niet zo bekend was.

Sunspot

Avatar

Best leuk vrouwtje volgens mij.

Eddie Singer

Avatar

Als hij bij de bevalling is...hopelijk kan Quentin tegen echt bloed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair