Gaat Sony weer voor een nieuwe Spider-Man? En Marvel voor Night Monkey?

Gaat Sony weer voor een nieuwe Spider-Man? En Marvel voor Night Monkey?

De bizarre geruchten na klappen Marvel/Sony-deal.

Ondanks dat bijna aangenomen kan worden dat het laatste woord nog niet gezegd is over het vooralsnog klappen van de Spider-Man deal tussen Disney en Sony, zou het zomaar kunnen dat de laatste opnieuw een andere acteur moet vinden die de rol wilt spelen. En wie weet ziet Marvel Studios kansen met Night Monkey?

In 2002 debuteerde Spider-Man voor het eerst op het witte doek, met dank aan acteur Tobey Maguire. Hij verscheen in drie films. Acteur Andrew Garfield nam de rol kortstondig over in de twee The Amazing Spider-Man films uit 2012 en 2014, en in 2016 was het alweer Tom Holland die in Captain America: Civil War debuteerde als spinnemans. Hij is ondertussen te zien in vijf MCU-films.

Nieuwe Spider-Man voor Sony?
Zou het kunnen dat Sony opnieuw een nieuwe acteur aantrekt? Jazeker. Holland heeft naar verluidt een contract voor zes films, bestaande uit drie solofilms en drie optredens in andere films. De laatste drie zitten er al op na Civil War, Infinity War en Endgame en er verschenen met Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home al twee solofilms.

De kans is aanwezig dat Sony Holland niet aan zijn contract kan houden, aangezien de films mogelijk officieel in het Marvel Cinematic Universe moeten plaatsvinden. Daarnaast zou de acteur zo teleurgesteld kunnen zijn dat hij niet komt opdagen. Zijn vader liet in ieder geval al weten dat familie Holland het niet eens is met de gang van zaken.


Night Monkey voor Marvel?
En als Sony voor een nieuwe Spider-Man gaat, kan Marvel Studios dan niet gewoon Night Monkey gebruiken als een alternatieve Spider-Man? Deze soort van alternatieve originele Spider-Man in het MCU werd geintroduceerd in Far From Home. Dus Marvel zou Hollands Night Monkey zomaar kunnen gebruiken om alsnog een soort Spider-Man in het universum te hebben. Veel fans geven Marvel al het advies.



NieuwsFilm

meest populair