Algemeen

Gaat Sony weer voor een nieuwe Spider-Man? En Marvel voor Night Monkey?

De bizarre geruchten na klappen Marvel/Sony-deal.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat bijna aangenomen kan worden dat het laatste woord nog niet gezegd is over het vooralsnog klappen van de Spider-Man deal tussen Disney en Sony, zou het zomaar kunnen dat de laatste opnieuw een andere acteur moet vinden die de rol wilt spelen. En wie weet ziet Marvel Studios kansen met Night Monkey?

In 2002 debuteerde Spider-Man voor het eerst op het witte doek, met dank aan acteur Tobey Maguire. Hij verscheen in drie films. Acteur Andrew Garfield nam de rol kortstondig over in de twee The Amazing Spider-Man films uit 2012 en 2014, en in 2016 was het alweer Tom Holland die in Captain America: Civil War debuteerde als spinnemans. Hij is ondertussen te zien in vijf MCU-films.

Nieuwe Spider-Man voor Sony?
Zou het kunnen dat Sony opnieuw een nieuwe acteur aantrekt? Jazeker. Holland heeft naar verluidt een contract voor zes films, bestaande uit drie solofilms en drie optredens in andere films. De laatste drie zitten er al op na Civil War, Infinity War en Endgame en er verschenen met Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home al twee solofilms.

De kans is aanwezig dat Sony Holland niet aan zijn contract kan houden, aangezien de films mogelijk officieel in het Marvel Cinematic Universe moeten plaatsvinden. Daarnaast zou de acteur zo teleurgesteld kunnen zijn dat hij niet komt opdagen. Zijn vader liet in ieder geval al weten dat familie Holland het niet eens is met de gang van zaken.


Night Monkey voor Marvel?
En als Sony voor een nieuwe Spider-Man gaat, kan Marvel Studios dan niet gewoon Night Monkey gebruiken als een alternatieve Spider-Man? Deze soort van alternatieve originele Spider-Man in het MCU werd geintroduceerd in Far From Home. Dus Marvel zou Hollands Night Monkey zomaar kunnen gebruiken om alsnog een soort Spider-Man in het universum te hebben. Veel fans geven Marvel al het advies.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Als Holland niet komt opdagen is dat wel een heel grote fout. Dat lukte Graig ook niet toen ie Spectre niet wilde doen.

Jaydane

Avatar

Alsof Holland miljoenen laat liggen... ????

Molemanski

Avatar

"Daarnaast zou het kunnen dat Tom zo teleurgesteld is dat hij niet zou op kunnen dagen"

Vind ik een hele gewaagde hypothese. Als er bij FT ruzie is tussen 2 mensen kom jij dan ook niet werken? Het is wel nota bene je werk, je baan.

jeffreydevil

Avatar

Update!
sony en disney gaan weer praten voor deal !
meer snel???
sony mag dan serie maken over spiderman :P

SunChaser

Avatar

Oh ja klopt. De tv rechten liggen bij Marvel.

jeffreydevil

Avatar

SunChaser klopt maar als marvel films mag maken met spiderman krijgen sony rechten voor serie,s mogen alleen dan niet op anderen streamen zo als netfix of die van apple :P

conspiracy

Avatar

Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen die een vervolg op The Amazing Spiderman wel ziet zitten. De introductie met de Sinister 6 was er en beide films vond ik wel prima. Had wel verbeterpunten, maar dat hebben alle Spidey films. Tom Holland is ook leuk in de rol, maar ik mis in die reeks eigenlijk het echte Spider-man gevoel. Al die gadgets enzo vind ik toch minder. Liever gewoon webslingeren door New York en niet te veel poespas.

Artificialis

Avatar

Een nieuwe deal tussen Disney en Sony zal uit zoveel frustratie zijn voortgekomen dat er over afzienbare tijd weer discussie tussen beide partijen zal ontstaan. Misschien moet Disney gewoon nog eenmaal diep in de buidel tasten en aanbieden om de Spider-Man rechten op te kopen. Op de lange termijn wordt dat echt wel terugverdiend.

Jeroen Pasman

Avatar

Zijn vader ? Moet pappie dat voor hem zeggen ?

David Mills

Avatar

Misschien wordt het weer eens tijd voor andere kwaliteit films i.p.v iedere dag te hebben over uitbreiding van het Marvel Universe. Ook filmtotaal maakt zich hier schuldig aan, 75% van alle artikelen gaat over Marvel

Hancock

Avatar

Ben het met 'conspiracy' eens

Sunspot

Avatar

Lijkt me niet dat dat gaat gebeuren, Tom Holland is nu voor velen Spidey, dus nieuw contract denk ik eerder.

Als het toch gaat gebeuren, dan wil ik Tobey Maguire terug zien, volwassener, kan vet goed worden

Civilian Supreme

Avatar

Ze kunnen natuurlijk ook gewoon verder gaan met Raimi en een deel 4 maken.
Al moet ik wel zeggen dat ik Holland de beste Parker/Spiderman vind tot nu toe.

Goku32

Avatar

Of Marvel gebruikt gewoon miles morales probleem gelijk opgelost

NieuwsFilm