Algemeen

King Shark komt naar 'The Suicide Squad'!

De schurk is gecast in de DC-film van James Gunn.

door Jim Pedd om 15:06 in Algemeen
Het gerucht ging al dat James Gunn ervoor had gekozen om King Shark te casten in The Suicide Squad. Alhoewel we weinig weten over de rol van het personage, weten we nu zeker dat hij erin voorkomt. Niemand minder dan Steve Agee spreekt de stem van de opmerkelijke schurk in.

King Shark begon in 1994 in DC Comics en werd bedacht door Karl Kesel. De mensachtige haai stond ook wel bekend als Nanaue en werd al snel een lid van de Suicide Squad. De afgelopen maanden plaagde Gunn ons al regelmatig met de komst van het personage en nu weten we pas zeker dat de gevinde schurk naar het MCU komt.

Nieuwe Squad
The Suicide Squad is naar het schijnt een mix van een reboot en een traditioneel vervolg. Een deel van de personages is hetzelfde als in de vorige film, een ander deel is gewoon nieuw. Duidelijk is in elk geval dat het een andere film moet worden dan de vorige. Hoe dat eruit ziet merken we snel, want de film is in augustus 2021 in de bioscoop te zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmfreak1973

Avatar

"we pas zeker dat de gevinde schurk naar het MCU komt."

MCU?!? Whahaha

Decepticon

Avatar

Idd LOL! Ik snap dat je soms een foutje maakt als je (snel) een artikel wilt maken, vooral als het om superhelden gerelateerd nieuws gaat met zoveel nieuws, maar als je Marvel een DC nog nu niet uit elkaar kunt houden.

Ik ben één baan de weinige die Suïcide Squad wel een leuke film vind, maar ik zit niet op deze film te wachten en van King Shark krijg ik door de Flash tv-serie alleen maar een slechte smaak van.

krisiz

Avatar

Mcu.. Serieus FT

Frietgezicht

Avatar

^ Ben alleen bang dat die er niet goed zal uitzien. Kijk naar Killer Croc in de Arkham games en dan hoe hij er in Suicide Squad uitzag...

Civilian Supreme

Avatar

Joepie wat leuk!!!! Weer een cgi karakter er bij, uiteraard voor de komische noot.

NieuwsFilm