Toekomst Marvel-films met The Watcher?

Toekomst Marvel-films met The Watcher?

In 2020 start Phase 4, met The Watcher.

Tijdens D23 Expo heeft Walt Disney flink uitgepakt met details over de producties van Marvel en Star Wars en het platform Disney+. Op de fanbeurs is een groot scherm te zien met flink wat personages uit de Marvel-franchise die een toekomst hebben in de reeks. Ook The Watcher is er onderdeel van.

Onderstaande foto focust zich duidelijk op alles wat we te zien krijgen in de vijf films en vijf series die tijdens Comic Con San Diego werden onthuld. Opvallend is de afbeelding van The Watcher. De Watchers waren te zien in een cameo in Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017. Check de clip onderaan.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
What if...?
Het gezicht van The Watcher verwijst in ieder geval naar de ambitieuze animatieserie What if...? die midden 2021 op Disney+ verschijnt. Tijdens D23 verscheen al een eerste afbeelding van Captain Carter. Bekijk deze op Serietotaal.

Op de muur staat ook een afbeelding van een Celestial, een belangrijk figuur uit de film Eternals die eind 2020 verschijnt. Meer over de personages in die film lees je hier. De Watcher / Stan Lee-cameo uit Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017:



NieuwsFilm

meest populair