Opmerkelijk: Disney negeert 'New Mutants' compleet

Er is met geen woord gerept over de X-Men film.

Disney liet tijdens de D23 Expo heel wat van zijn nieuwe projecten zien. Maar er ontbrak iets en dat is toch wel opmerkelijk. Er werd namelijk helemaal niets vertoond van New Mutants, de door tegenslagen geplaagde film van regisseur Josh Boone en de laatste live-action X-Men film van studio Fox.

De film werd in de loop van 2015 officieel aangekondigd. Enige tijd ging het behoorlijk makkelijk met de film, maar hij werd meermaals uitgesteld. Nu is het gerucht dat de film te zien zal zijn op streamingdienst Disney+, maar zelfs dat lijkt onzeker. Op de D23 Expo liet Disney namelijk helemaal niets van de film zien.

Heel veel aankondigingen
Het is even de vraag hoe we dit feit moeten interpreteren. Disney domineerde de afgelopen dagen het nieuws. Er kwam veel naar buiten over films van Disney, Pixar, Lucasfilm en Marvel Studios. Maar alle materiaal dat onder het merk van Fox gemaakt zou worden ontbrak. En dus ook New Mutants.

Het kan dus ook zijn dat het feit dat er niks over New Mutants verteld is, weinig zegt. Disney is bezig met het onder de loep nemen van zijn strategie rond de Fox-films en wil dat proces mogelijk eerst afronden.

NieuwsFilm

meest populair