Gerucht: Paul Walker toch weer te zien in 'Fast & Furious 9'

Gerucht: Paul Walker toch weer te zien in 'Fast & Furious 9'

Of bracht jongere broer Cody slechts een informeel bezoekje aan de set?

De opnames van de negende Fast & Furious zijn alweer een kleine 2 maanden onderweg. Nu beweren diverse tongen dat voormalig (en wijlen) hoofdrolspeler Paul Walker wederom te zien zal zijn via volledige motion capture. De geruchtenmolen is gaan draaien nadat actiester Vin Diesel een setfoto op zijn Instagram plaatste waarop hij van achteren te zien is, naast Cody Walker.


Paul Walker kwam in november 2013 op 40-jarige leeftijd om het leven in een tragisch auto-ongeluk, terwijl hij middenin de opnames zat van Fast & Furious 7. Broers Cody en Caleb hielpen vervolgens mee om de hitfilm alsnog te voltooien, zowel als stand-in van veraf als close-up met het CGI gezicht van Walker over dat van henzelf geplakt.

Aan het eind gingen zijn personage Brian O'Conner en diens grote liefde Mia Toretto (Jordana Brewster) met pensioen. In The Fate Of The Furious (2017) kwamen zij niet voor, maar werd enkel hun naam genoemd. Van Brewster is al bekend dat ze terugkeert, dus het is niet zo heel gek dat men ook kijkt naar diverse opties om Brian weer te laten zien.

Familie
Vooralsnog is er niets bevestigd over de betrokkenheid van Cody Walker, dus neem dit bericht met een korreltje zout. Het kan goed mogelijk zijn dat hij gewoon een informeel bezoekje aan de set bracht. Zijn relatie met de castleden is sinds de gebeurtenissen steeds hechter geworden.

Voor Fast & Furious 9, welke bij ons gereleased wordt op 21 mei 2020, neemt de vertrouwde kopman van deel 3/4/5/6, Justin Lin, plaats in de regiestoel en komt de hele 'familie' weer opdraven met verder Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris en Nathalie Emmanuel. Charlize Theron herneemt haar rol als cyberschurk Cipher en Helen Mirren mag eindelijk losgaan(?) als moeder Shaw (hoewel zoonlief Jason Statham samen met Dwayne Johnson en Kurt Russel één van de grote afwezigen is) In hun plaats verschijnt spierbundel John Cena ten tonele.

NieuwsFilm

meest populair