Celestial staart naar de aarde op poster 'Eternals'

Is dit de oorsprong van ruimtekolonie Knowhere?

Eternals maakt een belangrijk deel uit van de toekomstplannen van Marvel Studios. Tijdens het D23 Panel van de studio werden beelden vertoond, waaronder ook concept art die we onderaan dit bericht plaatsen. We zien een Celestial, wat meteen voor opvallende speculatie zorgt.

In de eerste Guardians of the Galaxy-film reist het team naar Knowhere. Dat is een bizarre kolonie die gebouwd is in het afgehakte hoofd van een Celestial. Tijdens de D23 werd onderstaande poster uitgedeeld, waarop we een Celestial zien die naar de Aarde kijkt. Maar opvallend is dat deze Celestial vier ogen heeft, net als de Celestial in wiens hoofd heel wat wezens zijn gaan wonen. Zou in Eternals deze Celestial zijn hoofd verliezen en daarmee het begin vormen van de bekende kolonie?

We hebben nog geen synopsis voor de film, maar weten weld at het verhaal van de Eternals verteld wordt, een ras van onsterfelijke wezens die op Aarde woonden en haar geschiedenis en beschavingen vormgaven. De hoofdrollen zijn voor Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajax, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. Vanaf 6 november 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair