Beide Thors in 'Thor: Love and Thunder'

Regisseur Taika Waititi bevestigd.

Tijdens San Diego Comic Con werd een vierde Thor-film aangekondigd. Dit was niet een enorme verrassing. Toch trok de film, die Thor: Love and Thunder heet, misschien wel de meeste aandacht, aangezien in die film een vrouwelijke Thor te zien zal zijn.

Niemand minder dan Natalie Portmans Jane Foster zal in Love and Thunder uitgroeien tot Mighty Thor en zelfs de hamer Mjölnir hanteren. Regisseur Taika Waititi heeft tegenover Entertainment Online bevestigd dat beide Thors, dus ook Chris Hemsworths Thor, in de film te zien zullen zijn:


"Zij is een Thor en er is nog altijd de andere Thor, de originele Thor. Ze wordt geen Female Thor genoemd. In de strips heet ze Mighty Thor. Het komt uit dat stripverhaal."

Originele Avenger-rollen door vrouwen
De meest oplettende lezer van de Marvel-nieuwtjes heeft ondertussen door dat de originele zes Avengers-rollen grotendeels worden overgenomen door vrouwelijke versies. Thor ontmoet Mighty Thor, Hawkeye wordt later ingevuld door Kate Bishop, Hulk krijgt She-Hulk en ook Iron Man zou zomaar een vrouwelijke opvolger kunnen krijgen. Uiteraard kunnen verschillende personages ook naast elkaar bestaan.

NieuwsFilm

meest populair