Regisseur 'Avengers: Endgame' heeft geen spijt: 'zou niets willen veranderen'

Regisseur 'Avengers: Endgame' heeft geen spijt: 'zou niets willen veranderen'

Joe Russo heeft daarvoor een duidelijke reden.

Avengers: Endgame is voor veel fans de perfecte afsluiter van Marvels Infinity Saga. Volgens Joe Russo is het eindresultaat precies zoals hij en zijn broer voor ogen hadden en hij zou dan ook niets aan de film willen veranderen. "Ik heb nergens spijt van", zegt de regisseur in de talkshow van Google.

Joe Russo was onlangs te gast bij Google om daar te praten over Avengers: Endgame en vragen te beantwoorden van fans. Zo kreeg de filmmaker de vraag voorgeschoteld of hij helemaal tevreden is met het eindproduct. "Als we aan het eind van het proces spijt van iets zouden hebben, dan hebben we ons werk niet goed gedaan", begint hij zijn antwoord.

"Als we een film maken, dan draaien we een heel jaar", licht hij verder toe. "Dus soms filmen we iets in de eerste twee maanden, bekijken we het drie maanden later in de monteerkamer en besluiten we een scène opnieuw op te nemen als we niet tevreden zijn met bepaalde aspecten, zoals het spel of de toon".

Marvel staat erom bekend genoeg ruimte in het productierooster van zijn films open te laten voor eventuele reshoots. Dat is overigens ook gebruikelijk bij andere dure producties.


Avengers: Endgame is vanaf morgen verkrijgbaar op Blu-ray!

NieuwsFilm

meest populair