Eddie Redmayne en Felicity Jones in trailer 'The Aeronauts'

Eddie Redmayne en Felicity Jones in trailer 'The Aeronauts'

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

The Theory of Everything was een van dé films van 2016. Vooral de chemie tussen de hoofdrolspelers Eddie Redmayne en Felicity Jones werd meer dan eens geprezen. Jones kreeg dan ook een Oscarnominatie voor haar rol, terwijl Redmayne zelfs het felbegeerde gouden beeldje mee naar huis mocht nemen. Nu keren de twee terug voor een nieuw avontuur, The Aeronauts, waarvan de eerste trailer nu vrijgegeven is.

Het script is verzorgd door Jack Thorne, o.a. bekend van Harry Potter and the Cursed Child, terwijl Tom Harper, o.a. bekend van de populaire serie Peaky Blinders, de regie voor zijn rekening neemt. In de film speelt Redmayne de wetenschapper James Glaisher en Jones de jonge, rijke weduwe Amelia Wren. De film zal tijdens het Toronto International Film Festival in september in premiere gaan.

Synopsis
Het verhaal speelt zich af in 1862, wanneer Glaisher en Wren de handen in elkaar slaan om een record te vestigen. Zij willen hoger met een luchtballon vliegen dan ooit tevoren. Dit loopt echter niet zoals gepland... Dat blijkt wel uit de trailer, die hieronder te zien is.



Producer Todd Lieberman liet zich lovend uit over de twee hoofdrolspelers, die hun eigen stunts filmden, soms wel tot op 600 meter hoogte! ''We mogen van geluk spreken dat we Felicity en Eddie voor deze film hebben weten te strikken '' begint Lieberman. ''Niet alleen zijn het geweldige acteurs, ze hadden ook genoeg moed om hun eigen stunts op te nemen, waardoor het eindproject er alleen maar beter op is geworden''.

NieuwsFilm

meest populair