Geeft Marvel hun 'Inhumans' een tweede kans? En schurk Ghost terug?

Geeft Marvel hun 'Inhumans' een tweede kans? En schurk Ghost terug?

Marvel Studios werkt aan heel wat films en series.

Met zeven officieel aangekondigde films en acht officieel aangekondigde Disney+ / Marvel-series (check ze allemaal) hebben de fans voldoende om naar uit te kijken. Maar werkt Marvel Studios dan toch aan Inhumans?

In 2014 kondigde Marvel Studios de film Inhumans aan voor eind 2018, maar de film werd in 2016 al van de kalender gehaald. Vervolgens maakte ABC een geflopte tv-serie en het leek erop dat de Inhumans alleen zouden overleven in de comics. Nu is er toch een gerucht dat Marvel kijkt naar een film voor in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder nog even die trailer voor de serie:


Ms. Marvel start van Inhumans-terugkeer?
MCU Cosmic meldt dat zij hebben vernomen dat Marvel Studios de film wil gaan maken. Het zou nog wel even duren, maar Ms. Marvel zou de aanzet moeten geven. Het personage Kamala Khan vindt namelijk haar herkomst in de Inhumans en beschikt ook over een aantal van hun krachten. Dit zou dus een deur open kunnen zetten voor een Inhumans-film.

Ghost terug?
Aanvullend is dat actrice Hannah John-Kamen een licht hintje heeft gegeven naar haar terugkeer in de filmreeks. Ze is als Ghost te zien in Ant-Man and the Wasp uit 2018. Door Yahoo Movies UK werd daar naar gevraagd: "In het MCU moet je je contract ondertekenen met bloed en daarna naaien ze je mond dicht. Alles wat ik kan zeggen is dat Ghost niet dood is."


Wat zeg jij? Toch een Inhumans-film? En Ghost terug in de filmreeks?


Bekijk de films die in Phase 4 verschijnen:
2020 | 2021 | 2022 en verder



NieuwsFilm

meest populair