Regisseur Todd Philips zegt wat we wel en niet kunnen verwachten van 'Joker'

Regisseur Todd Philips zegt wat we wel en niet kunnen verwachten van 'Joker'

Joker nieuwe weg ingeslagen.

Een film waar bijna iedereen naar uitkijkt is zonder twijfel Joker. Echter, toen het project werd aangekondigd, waren er velen skeptisch over. Heath Ledger zette namelijk een geweldige Joker in The Dark Knight neer, waarvoor hij dan ook een Oscar won. Maar na het zien van de trailers, zijn veel van de sceptici van mening veranderd en geloven nu dat Joaquin Phoenix het ook geweldig gaat doen. Toch zegt regisseur Todd Phillips dat het een andere Joker wordt dan die we gewend zijn.

Philips liet weten dat Joker niet zomaar een doordeweekse superheldenfilm wordt, bomvol actie, maar eerder een karakterstudie van een iconische villain: ''Het doel van de film is om in te zoomen op één van de personages uit de comics en dat personage echt in detail te gaan belichten. Verwacht dus geen vliegende superhelden, veel actie of instortende gebouwen. Sommige mensen zullen zich daar niet in kunnen vinden, maar ik denk dat het grootste deel van de fans erg enthousiast en tevreden zal zijn. We zijn in ieder geval een heel andere richting ingeslagen dan ze gewend zijn!''

Geen zorgen
Ook tegen de mensen die het geen goede film zullen vinden had Philips iets te zeggen: ''Ik hoop natuurlijk dat iedereen er positief over is, maar dat is eigenlijk nooit het geval. Maar maak jullie echter maar geen zorgen. Dit wordt zeker niet de laatste Joker-film ooit. Er volgen nog andere, net zoals dat ook het geval is met de Spider-Man franchise en meer van die superhelden. Als je deze dus niet goed vindt, maak je daar dan vooral niet druk om, het personage wordt vast en zeker op een gegeven moment wel weer heruitgevonden''.

NieuwsFilm

meest populair