James Gunn wil re-release voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 1'

En dé easter egg is bijna gevonden.

Voorafgaand aan de release werd er gesproken over een grote gok: Guardians of the Galaxy. Het was erg onduidelijk of het publiek wel op een groots Marvel-sciencefictionavontuur over een stel voor velen onbekende schurken zat te wachten. Uiteindelijk bleek de film rond Star-Lord en de zijnen een schot in de roos.

Regisseur James Gunn zou de film graag opnieuw in de bioscoop zien verschijnen; misschien een beetje als recent met Spider-Man: Far From Home. Er zijn meerdere redenen. Hij zou nu toch het toen erg prijzige muzieknummer 'Never Been to Spain' van Three Dog Night gebruiken en hij zou nu een aantal verwijderde scènes in de film laten.

ELO's 'Livin' Thing'
In gesprek met een fan via Twitter liet hij weten dat hij bepaalde scènes tegen zijn zin moest verwijderen: "Zoals bekend, zowel de scènes Pilot's 'Magic' als ELO's 'Livin' Thing' werden uit de eerste film gesneden. En dat betreur ik eigenlijk, zeker het verwijderen van de Livin' Thing-montage." En dus: "Het is mijn droom om GotG Vol 1 opnieuw uit te brengen met Livin' Thing en een paar andere kleine toevoegingen."


Grote onbekende easter egg (deels) onthuld
En ook blijkt - voor de grootste fans van de film - dat de grote onbekende easter egg die nog niemand tot op heden had gevonden deels is ontdekt. Het blijkt echter dat de fans het deels goed hebben, maar dat ze het nog niet helemaal goed hebben. Weet jij er meer van?



NieuwsFilm

meest populair