Beverly-actrices over kans op 'It: Chapter 3'

Beverly-actrices over kans op 'It: Chapter 3'

Komt ie er wel of komt ie er niet.

In 1986 verscheen van schrijver en koning van de horror Stephen King het boek 'It', met een forse 1.138 pagina's. Het werd een bestseller en in 1990 verscheen een tweedelige miniserie. Op zich een logische keuze aangezien het verhaal gaat over dezelfde personen in twee verschillende tijdsperioden. Ook de nieuwste verfilming heeft deze aanpak. Toch wordt er gesproken over een vervolg op IT: Chapter Two.

In gesprek Variety reageerden Beverly Marsh-actrices Jessica Chastain en Sophia Lillis op de vraag of It: Chapter 3 verschijnt. "Ik geef geen spoilers weg!" zei Chastain. "Dit is wel een spoiler! Vraag je me of It 3 verschijnt? Nee, die komt er niet." Ook Lillis bevestigt: "Ik denk niet dat die er komt."

En als... Susan Sarandon?
"Maar als deze wel komt, dan is deze zonder mij, en dan is deze zonder Andy Muschietti. Dits is omdat Stephen King geen 'It 3' heeft geschreven. Het boek is klaar... Als hij besluit nog een hoofdstuk te schrijven, geweldig. Maar waarschijnlijk zal het nog eens 27 jaar later zijn, dus er zal dan nog een andere actrice moeten zijn," aldus Chastain.

De actrices grappen vervolgens over welke actrice de nog eens 27 jaar oudere Beverly zou kunnen spelen. Actrices als Susan Sarandon en Sissy Spacek worden genoemd.



NieuwsFilm

meest populair