Reactie familie en vrienden na ernstig ongeluk Kevin Hart

Reactie familie en vrienden na ernstig ongeluk Kevin Hart

Het gaat weer de goede kant op met de bekende komiek!

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Kevin Hart, die afgelopen zondagnacht in zijn klassieke Plymouth Barracuda uit de bocht vloog. Hart en de chauffeur liepen ernstige rugklachten op. Een andere passagier kwam met de schrik vrij. De komiek ging na het ongeluk naar het ziekenhuis. Het was gisteren nog onbekend hoe hij er precies aan toe was, maar daar weten we nu meer over.

Hij had een rug-operatie nodig en moet nog meerdere dagen in het ziekenhuis blijven om hiervan volledig te herstellen. Toch liet zijn vrouw Eniko weten dat hij er goed aan toe is: ''Alles is oke. Alles komt in orde. Hij was er goed aan toe toen ik hem zag en was positief''. Toch was het even schrikken voor fans, dierbaren en vrienden van de ster. Meerdere bekendheden lieten weten gedurende deze lastige tijd aan hem te denken.

Bekende vrienden
Onder hen bijvoorbeeld ook Bryan Cranston, die samen met Hart in The Upside te zien was: ''Laten we Kevin allemaal positieve gedachtes en helende krachten sturen. Hij is een goed mens. Word snel beter brother!'' Dwayne Johnson zei het volgende: ''Laat me nooit meer zo schrikken Kevin! We moeten samen nog héél wat keren grappen en grollen. Ik hou van je. Hou moed!''

NieuwsFilm

meest populair