Linda Hamilton twijfelde flink over nogmaals Sarah Connor in 'Terminator: Dark Fate'

Linda Hamilton twijfelde flink over nogmaals Sarah Connor in 'Terminator: Dark Fate'

Tim Miller legt uit...

De nieuwe Terminator film Terminator: Dark Fate lijkt voor sommige mensen onnodig. Ook Linda Hamilton, die de iconische rol van Sarah Connor speelt, had zo haar twijfels over de nieuwste blockbuster. Regisseur Tim Miller en producent James Cameron moesten haar persoonlijk overhalen om weer terug te komen.

Sterker nog: de regisseur van o.a. Deadpool moest echt veel moeite doen om de Terminator-alumni over te halen: "Ze is niet zo'n fan van sterallures enzovoorts, het maakt haar eigenlijk niets uit. Eigenlijk wil ze het zelfs helemaal niet. Een van de moeilijkste dingen voor haar is weer terug in de spotlights stappen"

Ook Hamilton zelf deed uitspraken over de zesde Terminator film. Ze twijfelde flink: "Wil ik eigenlijk nog wel terug naar dit leven? Zoals ik het nu heb, bevalt het eigenlijk wel prima. Ik wil niet anders aangekeken worden door mijn buren doordat ik daar met mijn hoofd op dat grote doek wordt afgespeeld." Uiteindelijk deed ze het dan toch. "Het is niet voor de fans. Ik wil Sarah Connors niet teleurstellen!"



Terminator: Dark Fate is vanaf 23 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair