Trailer 'JoJo Rabbit': wat als je enige vriend Adolf Hitler is?

Van de regisseur van Thor: Ragnarok.

Walt Disney zou zich volgens de geruchten niet helemaal prettig voelen bij deze nieuwe film Jojo Rabbit van Hunt for the Wilderpeople en Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi. Geheel vreemd is dat niet, aangezien in de film een jongetje te zien is die maar één (denkbeeldige) vriend heeft: Adolf Hitler.

Hieronder zie je de nieuwe trailer voor de film die op 8 september in première gaat tijdens het Toronto International Film Festival. In de film zitten rollen voor onder meer Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson en Waititi zelf als een door hemzelf bedachte en neergezette Adolf Hitler.


In de "anti-haat" satirische oorlogsfilm Jojo Rabbit, gebaseerd op de roman 'Caging Skies' van Amerikaans-Nieuw-Zeelandse schrijfster Christine Leunens, gaan we terug naar de Tweede Wereldoorlog en ontmoeten we de jonge Jojo (Davis). Hij woont in Duitsland en zijn enige bondgenoot is zijn denkbeeldige maat Hitler. Als hij een jong meisje (McKenzie) ontmoet, wordt zijn naïeve patriottisme getest. Het dwingt hem om zijn grootste angsten onder ogen te zien.

De komedie draait vanaf 9 januari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair