Will Smith en Leonardo DiCaprio hebben een plan om het regenwoud te redden: schoenen

Door duurzaam gemaakte hardloopschoenen te verkopen.

Het Amazone-regenwoud staat er een hele tijd in brand. Honderden hectares gingen al in vuur en vlam op. Hierdoor hebben twee wereldberoemde acteurs, Will Smith en Leonardo DiCaprio, besloten de handen ineen te slaan en er iets aan te doen.

Samen hebben ze meegeholpen om limited edition hardloopschoenen te ontwerpen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel van The Revenant acteur, genaamd DiCaprio's Amazon Rainforest Fund, dat in zijn geheel gedoneerd zal worden aan de bestrijding van de branden in Brazilië. De schoenen zijn gemaakt door het bedrijf Allbird, waar DiCaprio ook heel wat geld in heeft gestoken. Het wit en blauwe design van de schoenen wijst weer naar Smith's duurzame watermerk, genaamd JUST.

Dit bericht bekijken op Instagram

Introducing: the @Allbirds and JUST Limited Edition Tree Runner and Tree Topper! Shoes and water may seem out of the blue, but to us it was second nature. Like us, Allbirds is committed to using natural materials to make better things in a better way. From the FSC-certified trees to make their shoes and our packaging, to the Brazilian sugarcane in their SweetFoam™ soles and our carton caps, it's clear that we're birds of a feather. ⁣ ⁣ With the environment + Brazil close to both of our hearts, 100% of the proceeds from this collection will be donated to Allbirds investor @leonardodicaprio's Amazon Forest Fund. These dollars will work to fight the devastating fires burning in the Brazilian Amazon. #drinkJUST #weareallbirds

Een bericht gedeeld door JUST water (@just) op



Onze taak
De Suicide Squad acteur liet zich erover uit: ''Er is maar een moeder aarde en het is aan ons om haar te verzorgen en te beschermen. De Braziliaanse Amazone brandt nu al een maand lang. Het is de hoogste tijd om te kijken en samen te werken met bedrijven die creatieve, innovatieve en duurzame antwoorden vinden op de problemen van vandaag en zo samen te werken voor een betere toekomst. Het is belangrijk dat we deze bedrijven steunen, die meer teruggeven dan dat ze nemen''.

NieuwsFilm

meest populair