Celebrity

'Jennifer Lopez vond praktisch naakt paaldansen voor groot publiek ontzettend eng'

In haar nieuwe film speelt J-Lo een criminele paaldanseres.

door Jeffrey Kouters om 14:30 in Celebrity
In Hustlers speelt Jennifer Lopez de leidster van een bende criminele paaldanseressen. Samen proberen ze geld af te troggelen van de rijkste mannen van Wall Street. Hoewel de zangeres het gewend is om in sexy pakjes op het podium te staan, vond ze het draaien van de film stiekem doodeng.

Jennifer Lopez (50) heeft er normaal gesproken geen moeite mee om een spannend optreden te verzorgen, maar om schaars gekleed voor ruim driehonderd figuranten te moeten dansen, vond ze maar een enge ervaring. "Ik vond dat ontzettend eng om te moeten doen", vertelt ze in een recent interview met het tijdschrift Evening Standard.

"Ik ben het gewend om op te treden in sexy pakjes, maar dan heb ik drie lagen met panty's en visnetten aan en draag ik een bodysuit", vervolgt Lopez. "Het was een compleet nieuwe ervaring om praktisch naakt tevoorschijn te komen voor zoveel mannen - driehonderd figuranten die gilden en joelden - en te dansen voor geld", legt ze uit.


Toch kijkt J-Lo positief terug op deze ervaring. "Het was op een zekere manier ook bevrijdend en bemoedigend", besluit ze namelijk.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dat maakt haar geen reet uit, ze krijgt er dik voor betaald

Movieman2018

Avatar

@Goku32 ik heb vernomen dat ze haar reet met Kashmir toilet papier proper maakt. Ze is heel sexy, rijk en ook erg decadent.

Sunspot

Avatar

Jeetje, ziet er zo hot uit op 1e foto Smiley face.

Maar vind haar niks aan eigenlijk, heeft iets vervelends of zo

Raki-Pure

Avatar

Begint op krampachtig gedrag leiden dit … ok toegegeven voor iemand die op 50+ mag stemmen ( -_- ) ziet ze er zeker goed uit maar om dit telkens te benadrukken …. wist niet dat vrouwen ook een midlife crisis konden hebben ( ik persoonlijk zit er nu midden in Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair