Celebrity

'Jennifer Lopez vond praktisch naakt paaldansen voor groot publiek ontzettend eng'

In haar nieuwe film speelt J-Lo een criminele paaldanseres.

door FilmTotaal om 14:30 in Celebrity
In Hustlers speelt Jennifer Lopez de leidster van een bende criminele paaldanseressen. Samen proberen ze geld af te troggelen van de rijkste mannen van Wall Street. Hoewel de zangeres het gewend is om in sexy pakjes op het podium te staan, vond ze het draaien van de film stiekem doodeng.

Jennifer Lopez (50) heeft er normaal gesproken geen moeite mee om een spannend optreden te verzorgen, maar om schaars gekleed voor ruim driehonderd figuranten te moeten dansen, vond ze maar een enge ervaring. "Ik vond dat ontzettend eng om te moeten doen", vertelt ze in een recent interview met het tijdschrift Evening Standard.

"Ik ben het gewend om op te treden in sexy pakjes, maar dan heb ik drie lagen met panty's en visnetten aan en draag ik een bodysuit", vervolgt Lopez. "Het was een compleet nieuwe ervaring om praktisch naakt tevoorschijn te komen voor zoveel mannen - driehonderd figuranten die gilden en joelden - en te dansen voor geld", legt ze uit.


Toch kijkt J-Lo positief terug op deze ervaring. "Het was op een zekere manier ook bevrijdend en bemoedigend", besluit ze namelijk.

NieuwsFilm

meest populair