Marvel en DC in gevecht om Keanu Reeves

De acteur is gewild in superheldenland.

Voorlopig liggen de rollen weer voor het oprapen voor Keanu Reeves. De acteur kende in zijn carrière heel wat ups en downs, maar vermoedelijk vooral door de John Wick-films is hij weer helemaal hot!

Het blijkt nu dat de acteur in beeld is bij zowel Marvel Studios als DC Films. Als bekend ziet Kevin Feige, baas bij Marvel, Reeves graag in een belangrijke rol. De afgelopen periode is hij in verband gebracht met de personages Adam Warlock, Silver Surfer, Moon Knight en zelfs Wolverine. Tot op heden heeft de acteur nog geen rol geaccepteerd. Althans, niet voor zover bekend.

The Matrix 4
Warner Bros. en DC Films zouden Reeves volgens de geruchten graag zien terugkeren als John Constantine. Hij speelde de Hellblazer-rol in 2005 in de wisselend ontvangen film Constantine. Het zou zelfs de reden zijn om groen licht te geven aan The Matrix 4. De studio's zouden zo hopen de acteur vast te kunnen houden.

Uiteraard is het een niet geheel ondenkbare situatie dat hij in beide superheldenfranchises te zien is. Meer acteurs doen het. Het is waarschijnlijk deels afhankelijk van welke rollen hij zou accepteren.

NieuwsFilm

meest populair