Algemeen

Marvel en DC in gevecht om Keanu Reeves

De acteur is gewild in superheldenland.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voorlopig liggen de rollen weer voor het oprapen voor Keanu Reeves. De acteur kende in zijn carrière heel wat ups en downs, maar vermoedelijk vooral door de John Wick-films is hij weer helemaal hot!

Het blijkt nu dat de acteur in beeld is bij zowel Marvel Studios als DC Films. Als bekend ziet Kevin Feige, baas bij Marvel, Reeves graag in een belangrijke rol. De afgelopen periode is hij in verband gebracht met de personages Adam Warlock, Silver Surfer, Moon Knight en zelfs Wolverine. Tot op heden heeft de acteur nog geen rol geaccepteerd. Althans, niet voor zover bekend.

The Matrix 4
Warner Bros. en DC Films zouden Reeves volgens de geruchten graag zien terugkeren als John Constantine. Hij speelde de Hellblazer-rol in 2005 in de wisselend ontvangen film Constantine. Het zou zelfs de reden zijn om groen licht te geven aan The Matrix 4. De studio's zouden zo hopen de acteur vast te kunnen houden.

Uiteraard is het een niet geheel ondenkbare situatie dat hij in beide superheldenfranchises te zien is. Meer acteurs doen het. Het is waarschijnlijk deels afhankelijk van welke rollen hij zou accepteren.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ronin75

Avatar

Moonknight zou bij hem passen en iets minder Adam Warlock

Renegade

Avatar

Dan zou hij in een serie spelen als Moon Knight. Zie hem liever op het witte doek. Alhoewel hij wel een enorm goede Moon Knight zou zijn. Adam Warlock zou ook kunnen.

Master Of Films

Avatar

Right. De DC en Marvel rollen liggen voor het oprapen. Maar algelopen zaterdag was Reeves op bezoek bij Kojima in Japan. Al was hij eerder gespot in een Japanse museum (Teshima Art Museum).

Dale Cooper

Avatar

Ik vind de arrowverse Constantine beter. Hij lijkt me niet ongeschikt om Wolverine op een toffe manier neer te zetten

STYD

Avatar

Constantine en Moon Knight passen perfect bij hem. Ik heb me een beetje verdiept in Moon Knight, zag het zovaak voorbij komen. Kan echt een leuke reeks worden, genoeg materiaal.

Blablazer

Avatar

Liever zie ik hem in de 4de Matrix dan in een superhelden film.

NieuwsFilm

meest populair