Zeer positieve eerste recensies 'Knives Out' van 'Star Wars: The Last Jedi'-regisseur Rian Johnson!

Zeer positieve eerste recensies 'Knives Out' van 'Star Wars: The Last Jedi'-regisseur Rian Johnson!

Een erg sterk ontvangst voor de whodunit-thriller.

Pas in november gaat de film Knives Out van Looper en Star Wars: The Last Jedi-regisseur Rian Johnson in première. Zijn eerste film sinds zijn Star Wars-debuut trapte echter al af tijdens het Toronto International Film Festival. De eerste recensies staan online!

Knives Out heeft een enorme sterrencast en is na 24 getelde recensies nog steeds compleet Fresh op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven dan ook op 100%, met een 8,58 / 10 als gemiddelde beoordeling.


Gewoon genieten!
"Dit is een van die mysteries die zo slim en duivels goed zijn ontwikkeld dat je uiteindelijk geen andere keuze hebt om te stoppen met het ontrafelen van het plot en gewoon te genieten van het verhaal en het einde," aldus A.A. Dowd van AV Club.

Houdt ons gissend
Peter Debruge van Variety schrijft dat regisseur Johnson "ons blijft laten gissen." En dit is goed volgens de recensent: "Dat deze film een betere muizenval is dan vergelijkbare titels komt niet door de complexiteit, maar het feit dat de regisseur erin is geslaagd om niet de gebruikelijke kaas te gebruiken."

Een heerlijke terugkeer naar de all-star whodunit," aldus David Rooney van The Hollywood Reporter. "Deze sappige en komische thriller is een traktatie van begin tot einde, waardoor het een grote hit voor Lionsgate zou moeten worden."

Heel veel sterren!
Nog even een snelle opsomming van de vele grote namen in Knives Out: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer. Vanaf 28 november in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair