Korte 'Jurassic World'-film toont gevolgen van 'Fallen Kingdom'

Korte 'Jurassic World'-film toont gevolgen van 'Fallen Kingdom'

En hoe lang duurt de film van Colin Trevorrow?

Gisteren werd duidelijk dat er een korte film verschijnt in de Jurassic World-reeks. Onder regie van Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow krijgen we een eerste indruk op de gevolgen van Fallen Kingdom!

De regisseur tegenover Collider: "Deze speelt zich een jaar na de gebeurtenissen in Fallen Kingdom af. Het gaat over een gezin dat gaat kamperen in het Big Rock National Park, ongeveer 20 mijl van waar de laatste film eindigde. Er zouden al enkele dino's gespot zijn, maar dit is de eerste grote confrontatie tussen de dinosauriërs en mensen."

Eerste foto's van 8 minuten durende film
De film is met een speelduur van acht minuten met recht een korte film, maar online is een video van 8 minuten toch best lang, vindt de regisseur: "ik weet dat 8 minuten een eeuwigheid is op het net, maar ik hoop dat mensen wat tijd reserveren en een goede koptelefoon opzetten."

Met hoofdrollen voor André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd en Pierson Salvador verschijnt de film aankomende zondag op de zender FX en gelijk daarna online! Hieronder twee foto's, ook met regisseur Trevorrow.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair