Algemeen

Korte 'Jurassic World'-film toont gevolgen van 'Fallen Kingdom'

En hoe lang duurt de film van Colin Trevorrow?

door Bram de Groot om 17:39 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat er een korte film verschijnt in de Jurassic World-reeks. Onder regie van Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow krijgen we een eerste indruk op de gevolgen van Fallen Kingdom!

De regisseur tegenover Collider: "Deze speelt zich een jaar na de gebeurtenissen in Fallen Kingdom af. Het gaat over een gezin dat gaat kamperen in het Big Rock National Park, ongeveer 20 mijl van waar de laatste film eindigde. Er zouden al enkele dino's gespot zijn, maar dit is de eerste grote confrontatie tussen de dinosauriërs en mensen."

Eerste foto's van 8 minuten durende film
De film is met een speelduur van acht minuten met recht een korte film, maar online is een video van 8 minuten toch best lang, vindt de regisseur: "ik weet dat 8 minuten een eeuwigheid is op het net, maar ik hoop dat mensen wat tijd reserveren en een goede koptelefoon opzetten."

Met hoofdrollen voor André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd en Pierson Salvador verschijnt de film aankomende zondag op de zender FX en gelijk daarna online! Hieronder twee foto's, ook met regisseur Trevorrow.

35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Is het nu al duidelijk waar deel 3 over gaat? Ze gaan toch niet serieus The Planet of the Apes kant op door aan het einde van de film een paar dino’s tussen ons te droppen?

Guyon2002

Avatar

@Frietgezicht het enige wat ervan bekent is is dat de dinosaurussen nu vrij rondlopen en dat de originele cast terugkeert (Grant, Sattler en Malcolm). Verder is er nog niets bekend maar aangezien Emily Carmichael met Trevorrow het verhaal schrijft heb ik er nou niet bepaald vertrouwen in.

Frietgezicht

Avatar

^ Ok. De vorige was bagger maar zelfs het idee van een wereld met dino’s is verkeerd aangepakt door een klein groepje te droppen.
We leven in een tijd waarin dino’s snel uitgeschakeld worden tenzij ze met duizenden tegelijk komen. En zelfs dan...

Coola

Avatar

Fallen Kingdom was geweldig en de weg die ze zijn ingeslagen met het einde van die film is iets waar ik altijd op gehoopt had.

ThysRomani

Avatar

Die tweede foto. Wat een zelfingenomen waardeloze vent is het ook, die Trevorrow.

Coola

Avatar

@ ThysRomani

Als ik z'n gezicht zo zie komt hij niet als een lul over. En wat is er mis met de tweede foto ? Hij geeft gewoon advies aan de acteurs.

Robbepost

Avatar

Friet,
Er zijn ook 'kopers' van allerlei DNA en eieren ofzo vanuit vele windstreken dus wellicht dat daar wat grotere hordes vandaan komen.

Frietgezicht

Avatar

^ Dan nog. Dus kopers hebben plek, geld en de motivatie om onopgemerkt duizenden dino’s groot te brengen en los te laten?

Bij Planet of the Apes had je een virus die de mensheid uitroeide en apen die konden denken, samenwerken, enz. Dino’s vallen elkaar zelfs aan.

Het idee van een wereld overgenomen door dino’s is wel leuk. T-Rex op de straat, in elk huis kan een raptor zitten. Alleen die baggerfilm heeft totaal geen inleiding daarvoor gegeven.

Coola

Avatar

@Robbepost inderdaad ja.


En fallen Kingdom heeft alle een perfecte inleiding gegeven

Devenace

Avatar

Is er al een vervolg op JW dan? LoL wisiknie

Master Of Films

Avatar

ThysRomani "Wat een zelfingenomen waardeloze vent is het ook, die Trevorrow."
Trevorrow kennende maakt er weer een zooitje van. Wordt wel een financieel succes, want vliegen blijven op stront afkomen.

Frietgezicht "Alleen die baggerfilm heeft totaal geen inleiding daarvoor gegeven."
Met dank aan Trevorrow. Dus je weet wat je kan gaan verwachten.

Planet of the Apes staat duidelijk bovenaan de film voedselketen, en Trevorrow's Jurassic World reeks mag nog niet eens aan het poepgaatje van Caesar ruiken.

Sharky13

Avatar

Eens met Friet, de vorige was inderdaad bagger !

Goku32

Avatar

Maar Frietgezicht de dino,s hebben zich aangepast door te weten hoe ze met wapens om moeten gaan. Om zich tegen de mensen te verdedigen. Ze hebben heel Jurrasic park verkloot na de laatste film erg jammer. Want was een groot fan

Robbepost

Avatar

'Dan nog. Dus kopers hebben plek, geld en de motivatie om onopgemerkt duizenden dino’s groot te brengen en los te laten?'

Dat zeg ik niet. Ik spreek alleen tegen dat het om een klein groepje dino's gaat.

Ik vind het trouwens ook een baggerfilm hoor dat Fallen Kingdom.

Frietgezicht

Avatar

@ Goku32, je maakt een grapje toch?
Zie je een T-Rex al kogels schieten en de munitie bijvullen als die op is. Smiley face

Artificialis

Avatar

Misschien waren alle dinosauriërs zwanger en hebben ze zich nu zitten voortplanten als de malle. Wat is het toch eigenlijk ook een domme bende geworden. De magie van Spielberg is gecremeerd én begraven.

Master Of Films

Avatar

The soy sauce "RIP Jurassic Park"
Die filmserie is allang uitgestorven dankzij Trevorrow. Bewijst ook dat er nog steeds zombies bestaan, want alleen dat soort figuren prijzen zijn JW films de hemel in alsof het de Nieuwe Testament van de Minimals is geworden.

Coola

Avatar

Wat een aannamens weer hier. Wat een elite gedrag.

Ach ja dan ben ik maar minder dan de rest van film totaal.,

David Mills

Avatar

Na Fallen Kingdom hoef ik geen jurassic park meer te zien. Wat was dit een slechte film, de teleurstelling van 2018.

Frietgezicht

Avatar

Ja ik ben Coola en ik vind Fallen Kingdom zo goeddddd en Venom was ook top en Godzilla King of Monsters is mijn favo film van dit jaar en ik en mijn vriend Calimero vinden iedereen die negatief praat horen bij de elite want ik ben klein en jullie zijn groot!

Gyros regime

Avatar

Hé geen negativiteit over Venom hè :p dat vond ik wel een vermakelijke film, prima acteur.. droge humor en niet dat zoetsappige heal the world gelul van Spiderman die nog geen vlieg kwaad kan doen (best gek voor een spin) :p

Frietgezicht

Avatar

^ Ja hij beet wel hoofden af alleen kregen we het niet te zien Smiley face

Maac

Avatar

Frietgezicht "Ja ik ben Coola en ik vind Fallen Kingdom zo goeddddd en Venom was ook top en Godzilla King of Monsters is mijn favo film van dit jaar en ik en mijn vriend Calimero vinden iedereen die negatief praat horen bij de elite want ik ben klein en jullie zijn groot!"
Ja je hoeft niet tot een elite te behoren om dit te herkennen als complete wansmaak. Geen wonder dat de filmindustrie naar de tering gaat.

Coola

Avatar

Ik en de en like minded mensen zijn in no way de gene die de film industrie slopen.

Ik geniet van films en ik blijf van films genieten en ik verpest daar helemaal niks mee.

Civilian Supreme

Avatar

Een jaar later pas de 1e confrontatie?! Dat slaat al nergens op.

Malloy de Beer

Avatar

Jurassic Park was een meesterwerk. Alle andere delen zijn niets meer dan popcorn films. Meer dan dat zijn ze nooit meer geweest, en Jurassic World 3 gaat dat ook absoluut niet worden.

Master Of Films

Avatar

Coola "Wat een aannamens weer hier. Wat een elite gedrag."
Ik zou zeggen. Kom dan eens met goeie tegen argumenten. Of is dat te moeilijk voor je en kies je de gemakkelijkste weg door "elite gedrag". Een aantal van ons (h)erkennen de slechte idiote dingen die een film voorkomen, zo wordt het niet meer vermakelijk meer. Films zoals Fallen Kingdom willen je handje vast gaan houden. Zo is erg het geworden. Fallen Kingdom beter vinden dan Jurassic Park is niets voor niets een impopulaire mening. De veel betere en zeer vermakelijke Jurassic Park veegt de vloer met Fallen Kingdom & Jurassic World.
Trevorrow heeft het gemakkelijk. Alles wat Spielberg heeft neergezet, kon hij zo overnemen. Na 21 jaar is die geile CGI techniek ook veranderd/verbeterd. Echter men gebruikt CGI om alles in elkaar bij schroeven om slechte Ikea kast te kunnen maken. Met deze analogie kan ik beweren dat Spielberg een echte timmerman was.

Coola "Ik en de en like minded mensen zijn in no way de gene die de film industrie slopen.
Ik geniet van films en ik blijf van films genieten en ik verpest daar helemaal niks mee."
Je stemt met je portemonnee. Hetzij voor de bioscoopvoorstelling en/of DVD's-Blu-ray's. Jij vind het al terecht dat The Lion King een zeer groot financieel succes is geworden. Maar ik hoor je niet dat Denis Villeneuve's Blade Runner 2049 zo onterecht is geflopt. Dat is nou precies waarom de filmindustrie naar de klote gaat. Totaal geen kwaliteit blockbuster films uitbrengen, maar standaard fabriek filmpjes. De Disney fabriek moet immers blijven draaien.

Frietgezicht

Avatar

^ De types waardoor Transformers vervolgen bleef krijgen.

Malloy heeft gelijk alleen was de vorige niet eens een goede popcornfilm.
Het is best een origineel genre want we zien bijna nergens dino’s in een film alsof alleen JP de rechten heeft. Maar doe er dan wat leuks mee.

Malloy de Beer

Avatar

@Frietgezicht

Het is wonderlijk dat Bumbleblee beter was dan alle Transformers films. Ook van die vijf vond ik de eerste alleen maar te pruimen, daarna maakte Michael Bay er een zooitje van.

Popcorn films hoeven van mij niet altijd goed te wezen, Fallen Kingdom was kwa dialogen, beelden en cast prima te doen. Vooral dIe scene met die vulkaan vond ik een bak popcorn waard. Maar zodra ze van dat eiland afgingen werd de film blegh.

Meer dino films los van Jurassic Park lijkt mij sowieso beter. Een live action van Platvoet en ze vriendjes van mij part om maar iets op te noemen.

JPIsMahShiz

Avatar

Zo veel negativiteit hier in de comments. Mensen moeten niet zo veel zeiken. Bevalt de film je niet, dan ga het niet kijken en stop met zo te klagen, wat een kinderachtig gedrag.

Robbepost

Avatar

^ je mag toch best kritisch zijn als je vind dat een film met een megabudget in een franchise waar je ooit van gehouden hebt ver door de ondergrens zakt?

Master Of Films

Avatar

Malloy de Beer "Popcorn films hoeven van mij niet altijd goed te wezen,"
Maar het moet ook niet naar het Sesamstraat nivo gaan afglijden. Sommige films weten dat ze popcorn films en nemen zichzelf niet serieus. Andere filmmakers hebben de arrogantie om je laten denken dat je een meesterwerk voorgeschoteld krijgt, maar ondertussen proppen ze de film met CGI om de shit boel te kunnen verstoppen. Zolang het maar mooi eruit ziet.

Er zit wel degelijk verschil tussen een They Live
I'm here to kick ass and chew bubblegum
en een Fallen Kingdom. Als je die onderscheid al niet kan maken.

Frietgezicht

Avatar

^ Net als John Wick. Niks meer dan een popcornfilm. Knallen knallen knallen maar wel de moeite om er goede vermakelijke popcornfilms van te maken.

Malloy de Beer

Avatar

@Masters of Films
Sesamstraat is anders wel een serie die al jarenlang succes boekt.
Popcorn film heeft niks te maken met of ze serieus genomen zijn of niet, popcorn is de troost voor de fouten in de film.

NieuwsFilm

meest populair