Algemeen

Idina Menzel over 'Frozen 2': "Elsa heeft geen vriend(in) nodig"

Elsa heeft een andere missie in deze film.

door Corneel Vanfleteren om 09:47 in Algemeen
Straks zien we het vervolg van de avonturen van Elsa in Frozen 2. Veel weten we er nog niet over, maar Idina Menzel licht een tipje van de sluier op.

Fans voerden campagne onder de hashtag #GiveElsaAGirlfriend, maar een relatie zal er voor Elsa niet in zitten. Terecht, vindt Menzel: "Elsa en Anna hebben geen romantische liefde nodig om te vertellen wie ze zijn. Het gaat over familie en loyaliteit en mensen ondersteunen om hun pure, authentieke zelf te zijn. Dat is ware liefde, dat is onvoorwaardelijke liefde."

Een roeping
Geen vriend(in) dus, maar wat dan wel? "Elsa heeft een roeping. Ze hoort een stem die haar naar het onbekende toeroept. En het is een soort van speurtocht om de geheimen van hun verleden te onthullen, maar zelfs meer om te begrijpen wie ze is en waarom ze die kracht heeft, en wat haar doel is in deze wereld.", legt Menzel de motivatie van haar personage uit.

En er is al veel te doen om 'Into The Unknown', een nieuw nummer dat volgens velen het nieuwe 'Let It Go' kan worden. Menzel wil zich niet aan die vergelijking wagen: "Iedereen vraagt altijd of het de volgende 'Let It Go' is. Maar dat was iets uitzonderlijks. Ik weet enkel dat de muziek me erg beroerde toen ik het hoorde, en het beroerde me nog meer toen ik het zong."

Hit in wording?
Of 'Into The Unknown' ook een hit wordt, en of Frozen 2 even goed of zelfs beter presteert dan zijn voorganger, weten we in november, wanneer de film de zalen en de speelgoedrekken wereldwijd inpalmt. Bij ons is dat vanaf 20 november in de bioscoop. Tijd voor Disney om weer een oorwurm op ons los te laten.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Speeltje heet Tarzan en zo is een nieuwe universum geboren

NieuwsFilm

meest populair