Algemeen

2e trailer 'Midway' van Roland Emmerich belooft WOII-spektakel met (uiteraard) veel ontploffingen!

Kijk naar de slag die de oorlog veranderde...

door Niels van Arkel om 17:02 in Algemeen
In opvolging van een grote hoeveelheid posters en foto's is gisteren dan ook de officiële trailer van de blockbuster Midway van regisseur Roland Emmerich gelanceerd.Lionsgate maakt de film over de Slag van Midway, ook wel bekend als "de slag die de oorlog veranderde". De slag vond plaats in juni 1942, ongeveer zes maanden na de slag om Pearl Harbor.

Cast
In de topcast die regisseur Emmerich bij elkaar verzameld heeft, staan namen als Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Jake Weber, Mandy Moore, Brennan Brown, Alexander Ludwig, Tadanobu Asano, Dennis Quaid, Darren Criss en Keean Johnson.

Bekijk hieronder nog een keer de teaser trailer.Midway is vanaf 7 november in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Leuk bioscoop vermaak.
Ik ben alleen bang dat Emmerich exact hetzelfde doet als Bay. Hij zegt van niet, maar deze trailer heeft net zoveel explosieven als een gemiddelde transformer film en daarnaast is het alleen maar helden maken en zoetsappigheid. Sommige shots zijn ook precies hetzelfde als Pearl Harbor van Bay.

Master Of Films

Avatar

Independence Day & Stargate zijn echte SF toppers van Emmerich. Universal Soldier& Moon 44 zijn wat kleinschalig en wel aardig. Vanwege Mel Gibson, Heath Ledger & Jake Gyllenhaal geef ik zelfs The Patriot en The Day After Tomorrow een vrijkaartje uit de gevangenis.

De rest van oeuvre is gewoon bagger en wordt alleen maar erger.
Emmerich heeft zich nog dieper verlaagd dmv Independence Day: Resurgence. Dat is een van de meest slechte sequels aller tijden, waardoor je Exorcist II: The Heretic als een meesterwerk kan beschouwen.

En nu lijkt het idd op dat Emmerich helemaal zijn eigen creatieve stem is kwijtgeraakt als hij Bay schaamteloos 1 op 1 kopieert. Dat zulke mensen nog aan de bak komen in Hollywood. Midway heeft trouwens wel een goeie cast.

Chrischzz

Avatar

Ik heb helemaal niets tegen hersenloos popcorn vermaak zoals Pearl Harbor waarbij een historische gebeurtenis misbruikt wordt daarvoor. Pearl was behoorlijk vermakelijk en goed gemaakt.

Maar Emmerich moet niet gaan roepen dat zijn Midway beter en/of correcter zou zijn. Geef gewoon toe dat je een popcorn film maakt in deze setting met veel patriotisme en explosies.

Goov25

Avatar

Dat zijn we heel veel bekende koppen ja. Film zal wel vermakelijk worden. Evengoed snel vergeten zijn ;)

Robbepost

Avatar

Pfff na deze trailer een stuk minder enthousiast. Een CGI feestje met inderdaad veel jatwerk uit Pearl Harbor (torpedo en met de camera achter een vliegtuigbom aan).
Zou Emmerich weer dieper zinken?

NieuwsFilm

meest populair