Poster en release-datum Stephen King's 'In The Tall Grass' vrijgegeven

Poster en release-datum Stephen King's 'In The Tall Grass' vrijgegeven

De enge film is volgende maand al op Netflix te zien!

Stephen King is een van de bekendste en geliefdste schrijvers. Veel van zijn verhalen zijn dan ook verfilmd. Denk bijvoorbeeld maar aan The Shining, The Green Mile en It, waarvan het tweede deel nu in de bioscopen draait. Het is al jaren bekend dat er weer een boek van hem zou worden verfilmd, namelijk In The Tall Grass, waar nu eindelijk de eerste poster van is vrijgegeven. Ook kennen we inmiddels de release-date.

Het boek, dat in het Nederlands Het Hoge Gras heet, werd door King en zijn zoon, Joe Hill, in 2012 geschreven. Dit verscheen echter pas een jaar later in Nederland. Het verhaal draait om een broer en zus die samen op een road-trip gaan. Tijdens hun rit stoppen ze naast een groot veld met hoog gras. Wanneer ze iemand in het veld om hulp horen schreeuwen, besluiten ze deze persoon te hulp te schieten. Er schuilt echter iets duivels in het veld waardoor er een dodelijk kat en muis spel begint. De poster van de film is hieronder te zien.


Bekijk de afbeelding

Wat te verwachten
De regisseur van de film is Vincenzo Natali, o.a. bekend van Cube. Hij liet zich over het project uit: ''Wie had er ooit gedacht dat gras zou eng zou kunnen zijn? Geloof mij als ik zeg dat het Stephen King en Joe Hill gelukt is het super akelig te maken. Zij veranderen een onschuldig grasveld in Kansas in een van de meest angstaanjagende horrorboeken dat ik ooit heb gelezen''. The Tall Grass zal begin volgende maand al te zien zijn op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair