'Avengers: Endgame'-regisseur: ''Sony maakt tragische fout met Spider-Man''

'Avengers: Endgame'-regisseur: ''Sony maakt tragische fout met Spider-Man''

Jammer dat het huwelijk is geknapt.

Komende jaren zal duidelijk worden of Sony Pictures weer zelf succesvolle Spider-Man films kan maken. Het lukte al enigszins met het wisselend ontvangen Venom uit 2018 en de kans is zeker aanwezig dat de reeks flink wat aandacht krijgt als Tom Hollands Spider-Man de boel komt versterken.

Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo vinden de breuk niet geheel onverwacht, aangezien het huwelijk tussen Marvel en Sony heel moeilijk tot stand kwam. Ze vinden het echter wel jammer dat er al na drie jaar een punt achter gezet wordt.

Tragische fout van Sony
In gesprek met Toronto Sun voegde Joe er nog wel een kritische noot aan toe. "Ik vind het een tragische fout van Sony's kant om te denken dat ze Kevins voorliefde voor het vertellen van deze waanzinnige verhalen en het verbazingwekkende succes dat hij door de jaren heen heeft gehad kunnen repliceren. Ik denk dat het een grote fout is," aldus Joe. Uiteraard verwijst hij hier naar Kevin Feige, het brein achter het Marvel Cinematic Universe.

Uiteraard bepaalt uiteindelijk het publiek of Sony zal slagen in het eigen avontuur. Het is ondertussen duidelijk dat veel mensen een ontmoeting tussen de huidige Venom en Spider-Man wel zien zitten, al dan wel graag in combinatie met een aanblijven in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair