Algemeen

Gerucht: Marvel werkt inderdaad aan solofilm 'Silver Surfer'

Met Adam McKay in de regiestoel?

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel is begonnen aan de ontwikkeling van een solofilm over de Silver Surfer, een held met kosmische krachten bekend van de Fantastic Four. Dat beweert Omega Underground. Is regisseur Adam McKay (Vice) ook betrokken bij dit project?


De geruchten dat Marvel inderdaad werkt aan film over de Silver Surfer worden steeds sterker. Bronnen van Omega Underground claimen dat Marvel inmiddels actief is begonnen met de ontwikkeling ervan. Fox, die de rechten van het personage eerder in handen had, heeft jarenlang geprobeerd om een film rondom de Silver Surfer van de grond te krijgen, maar zonder succes. Nu is Marvel dus aan zet.

Adam McKay in de regiestoel?
De kans bestaat dat Adam McKay de prent zal gaan regisseren. Hij toonde daar eerder al interesse in. "Silver Surfer is echt de film die ik graag zou willen doen", zei hij vorig jaar. McKay is tevens geen onbekende voor Kevin Feige. Zo schreef hij mee aan de eerste Ant-Man (2015) en was hij een van de kandidaten om de regie over te nemen toen Edgar Wright vertrok.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Kevin feige had al gezegd. Dat alle fox films die in ontwikkeling waren. Gewoon nog door zouden gaan. Met de mensen die er achter werken. Alleen hij zei wel. Dat er zeker projecten zijn die zouden sneuvelen. En de projecten die door gaan. Zou marvel studio's over nemen om in de mcu te plaatsen. Tot nu toe is alleen docter doom vrij bekend. Dat het nog verder worst ontwikkeld. En dat silver surfer ook een grote kans zou maken. Omdat er al eerder een proef script goed was ontvangen door de fox bazen toen der.tijd.

Ang3l

Avatar

Interpunctie.

masterb

Avatar

Zou dit dan betekenen dat Galactus wordt geintroduceerd? Aub dan geen 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer'-achtige film. Ik ga er van uit dat dit niet het geval zal zijn en dat ze goed naar deze film kijken van hoe het niet moet. Maar ik maak me geen zorgen verder ;)

Sunspot

Avatar

1 van mijn favo's, vet karakter, achtergrond

NieuwsFilm

meest populair