Algemeen

Welke Thor speelt de hoofdrol in 'Thor: Love and Thunder'?

De regisseur geeft antwoord!

door Bram de Groot om 09:02 in Algemeen
Vooralsnog lijkt het erop dat Phase 4 bestaat uit slechts vijf films, met Thor: Love and Thunder als laatste - eind 2021. Het blijkt dat het publiek erg benieuwd is naar de insteek van deze vierde solofilm rond het personage.

Tegenover MTV heeft regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok) verduidelijkt dat de film vooral draait om de Thor die we al kennen van acteur Chris Hemsworth. Waititi: "Het is Chris [Hemsworth]. Het is een Thor-film. Hij is Thor, het is een Thor-film."


Natalie Portman als Mighty Thor
Tijdens de presentatie van de film op Comic Con in San Diego werd ook een tweede Thor onthuld. In Love and Thunder zal Natalie Portmans Jane Foster uitgroeien tot Mighty Thor en zelfs de hamer Mjölnir heffen. Over haar aandeel zei Waititi, "ze zit er in.".

In de vierde Thor-solofilm zien we ook rollen van Tessa Thompson (Valkyrie) en Waititi is te horen als Korg. Vanaf 5 november 2021 in de bioscoop!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Duh! Thor is de naam van Chris Hemsworth personage. Het zou vreemd zijn als het niet om hem draait.

Frietgezicht

Avatar

Thor vond ik echt een zwak personage en eigenlijk kan de 1ste Avengers film qua kostuums enz al de tand des tijds niet doorstaan, het ziet er zo nep uit.

Maar Thor heeft zich onwijs ontwikkeld dankzij de laatste 2 Avengers films en Ragnarok. Nu 1 van mijn favo helden in het MCU en met het vertrek van Iron Man, Captain America en Spidey hebben ze hem hard nodig!

Reken er dus maar op dat hij de hoofdrol krijgt in een Thor film, duh.

Rafael11

Avatar

^Ze hebben Thor idd hard nodig nu. Maar ik gok er nog steeds op da Spider-Man uiteindelijk weer in de MCU komt. Ook al hebben ze nu geen deal kunnen regelen, ze zouden toch nog best op een later moment opnieuw kunnen handelen en laten ze het voor nu even rusten. Sony heeft hierdoor toch het meest te verliezen, financieel gezien imo. Ze hebben nu de perfecte Spider-Man en een verhaal waar je goed opvoort kunt borduren. Ze hadden nu een prima uigangspunt voor Spidey imo.

Master Of Films

Avatar

Benieuwd of hij zijn bierbuikje laat staan. Vrienden uit Noorwegen wezen mij erop dat Fat Thor de juiste (beeld) interpertatie is van de mythologische Thor.

Frietgezicht "Maar Thor heeft zich onwijs ontwikkeld dankzij de laatste 2 Avengers films en Ragnarok."

Dat is de tragedie van Thor. Iets wat bij Captain Marvel ontbreekt. Want DeConnick wilt met haar feministische achtergrond niet hebben dat Carol Danvers als een zwak vrouwtje rondloopt. Waarom hebben de MCU filmmakers dat gewoon overgenomen, terwijl de MCU Avengers wel zwaktes hebben. Vergeet niet. Thor is een dondergod. Hij kan behoorlijk OP zijn. Voor een dondergod is Thor enorm menselijk.

Ironisch wordt dat (komisch) uitgebeeld in het toneelstuk wat je ziet in Ragnarok. Nou vond ik de 1e Thor film ook erg meh. Tweede was ook niet al te best. Echter beide films hebben gelukkig ook positieve dingen. Los van Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim natuurlijk. Smiley face

Twee dingen waren zijn wel goed. De opzet van de tragedie van Thor (dmv Shakespeare en Griekse tragedie). Chris Hemsworth is reden nummer twee.
Karakterontwikkeling was er al sinds de 1e Thor film, behalve in twee Avengers films. Arrogante koningszoon leert weer waardig te zijn. In de tweede film wordt de relatie tussen de broers Loki & (naive) Thor beter uitgewerkt. Plus moeder gaat dood. Hierdoor had Ragnarok al wat Thor karakter baggage gekregen.

Arnold_FF7

Avatar

Wacht wel af aangezien waititi steeds weer iets anders zeg

Blablazer

Avatar

@Rafael11 minder als met Disney volgens mij kreeg Sony nog een heel hoog bedrag met Venom net 900 millioen.

kokosnoot

Avatar

De 3e guardians of the galaxy wordt ook de laatste toch? Chris Hemsworth heeft al laten doorschemeren met Thor te willen stoppen. De strips van Thor hebben al de vrouwelijke Thor. Lijkt erop, op den duur dat Chris weg valt en Jane het overneemt? Tijd zal het leren. Interessant dus of er hierna nog een Thor film komt.

NieuwsFilm

meest populair