Gerucht: Straks strijd tussen Doctor Doom en Doctor Strange?

Gerucht: Straks strijd tussen Doctor Doom en Doctor Strange?

Het MCU krijgt heel wat interessante gevechten in de toekomst.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios druk werkt aan een film rond schurk Doctor Doom. Die zou het dan uiteindelijk op moeten nemen tegen een nieuwe versie van de Fantastic Four. Maar vandaag horen we dat er in de tussentijd nog een extra strijd te voeren valt voor Doctor Doom.

De site We Got This Covered heeft het maar druk met filmnieuws de laatste weken. Vandaag meldt de site namelijk op basis van een bron dat het de bedoeling zou zijn om een strijd op te zetten tussen Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, en een nieuwe nog te casten Doctor Doom.

Samenwerken tegen Strange
Een van de vele films die in Marvels Phase 4 verschijnen is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Daarin debuteert acteur Tony Leung als de echte Mandarin, de grote schurk die het heel wat Marvel-personages moeilijk heeft gemaakt in het verleden. Naar het schijnt zal de schurk een grotere rol krijgen in het filmuniversum en ook samenwerken met Doctor Doom.

Samen zouden zij het opnemen tegen de Sorcerer Supreme. Wanneer is nog niet zeker, maar vermoedelijk zal dat nog wel even duren en pas in Phase 5 gebeuren. Voorlopig moeten we nog wachten tot mei 2021 als Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop draait, voor de volgende verschijning van het personage in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair