Gerucht: Superman keert terug in 'Supergirl'

Gerucht: Superman keert terug in 'Supergirl'

Maar kruipt Henry Cavill weer in de huid van de man van staal?

Een van de vele films die DC in ontwikkeling heeft, is Supergirl. Dit project lijkt echter serieus op gang te komen, waar veel van de andere films die in ontwikkeling zijn, nog lang niet af zijn. Vandaag horen we iets interessants rond Supergirl: Niemand minder dan Superman zou in de film voorkomen.

De site We Got This Covered stelt op basis van anonieme bronnen binnen Warner Bros., die zich volgens de schrijvers eerder bewezen hebben, dat het de bedoeling is dat Superman terugkeert naar het DC-universum. Het personage krijgt naar het schijnt een soort mentorrol voor Kara Zor-El, het iets minder beroemde nichtje.

Wie speelt Superman?
De vraag rijst dan wie de rol van Superman speelt. Zou Henry Cavill weer te zien zijn als Kal-El? Of is hij, zoals we in het verleden hoorden rond de acteur nadat Justice League zo matig presteerde, net als Ben Affleck klaar binnen de filmdivisie van DC Comics? Eerder hoorden we zelfs dat Superman opnieuw gecast zou worden en dat het personage een oorsprongsverhaal zou krijgen in Supergirl.

Wat uiteindelijk de waarheid zal blijken, blijft in het midden liggen. Voorlopig moeten we het met heel veel geruchten en dus ook flinke korrels zout doen.

NieuwsFilm

meest populair