Algemeen

Waarom Sylvester Stallone 'Rambo: Last Blood' niet wilde regisseren

En de reden is eigenlijk vrij eenvoudig te verklaren.

door Arjen Rooseboom om 14:30 in Algemeen
Hoewel hij een aantal flinke miskleunen op zijn naam heeft staan en meer Razzie-nominaties heeft gekregen dan wie dan ook, is en blijft Sylvester Stallone (73) een icoon in de wereld van de actiefilm. Tevens is hij verantwoordelijk voor het schrijven en regisseren van een handjevol bekende titels uit zijn legendarische carrière.

Zo leidde hij 4 vervolgen op Rocky, gaf oude actiehelden een revival met The Expendables-trilogie en haalde in 2008 veteraan John Rambo met succes uit de mottenballen in het vierde deel van de franchise.

Vanaf morgen knalt alweer deel 5 Last Blood onze bioscoopzalen in, maar Stallone besloot deze bewust niet te regisseren: "Ja weet je, het was gewoon een kwestie van timing. Ik was al bezig met iets anders. Maar ik zag wat Adrian [Grunberg] eerder had gedaan en mocht suggesties doen over wat wel en niet werkte, dus wist dat hij een goede opvolger was".

Over regisseur Adrian Grunberg had de acteur dus niets anders dan lof: "Adrian gebruikte zijn eigen stijl, maar bleef vrij dicht bij de toon die ik met de laatste film in Birma had neergezet. Ik zou niet opeens een heel drastische verandering willen, zoals een Darren Aronofsky zou doen, wat ik overigens ook een geweldige regisseur vindt, hoor"!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Ik ga het zaterdag zien.

Drakie

Avatar

Deze film gaat alles goed doen wat Terminator Dark fate fout gaat doen.

conspiracy

Avatar

Ik ben zeer benieuwd. Trailer heeft me nog niet echt overtuigd, maar op deel 3 na vind ik alle Rambo films geweldig. Elk met zijn eigen karakter. Morgen maar even bekijken in de bios.

Civilian Supreme

Avatar

Ik ga volgende week, erg veel zin in!
Ik hoop alleen wel dat er nog wat verassingen in zitten die het net boven een standaard actiefilmpje brengen.
Ik had ook gehoopt op wat interactie met zijn vader maar dat lijkt er niet in te zitten, dat zal wel hebben plaatsgevonden tussen deel 4 en dit deel.

Sunspot

Avatar

Lekker knallen gewoon, dat is Rambo.

Moet zeggen dat het verhaal er ook altijd wel in zit, voroal verrast door de film uit 2008.

NieuwsFilm

meest populair