Celebrity

Megan Fox kreeg psychische problemen door status 'sekssymbool'

De actrice was bang om gezien te worden.

door FilmTotaal om 15:38 in Celebrity
Megan Fox heeft veel last gehad van de status van sekssymbool die ze kreeg na haar rol in Jennifer's Body (2009). Dat vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight. "Ik kreeg serieuze psychische klachten", aldus Fox.

Megan Fox (33) doet in het interview een boekje open over haar leven. Zo vertelt ze onder meer dat ze haar status als sekssymbool al snel beu was. Fox merkt dat ze haar gehele carrière al geseksualiseerd en geobjectiveerd wordt. Dat begon na het verschijnen van Jennifer's Body.

Pijnlijke momenten
Die film werd met de grond gelijk gemaakt. Fox denkt dat de marketingcampagne, die voornamelijk gericht was op jonge mannen, een verkeerd beeld gaf. "Er was veel met mij aan de hand in die tijd", begint Fox. "Het feit dat de film werd neergesabeld was geeneens het ergste, eerder het zoveelste pijnlijke moment".

Inzinking
"Ik kreeg een serieuze inzinking", vervolgt ze. "Ik wilde niets meer doen, niet meer gezien worden, geen publiciteit meer". Fox probeerde publieke optredens dus zoveel mogelijk te mijden. "Ik was bang voor het idee dat mensen me belachelijk zouden maken, of naar me zouden schreeuwen", legt ze uit. "Dat waren hele donkere tijden".

NieuwsFilm

meest populair