Algemeen

Hint naar komst 'Fantastic Four' ontdekt in 'Spider-Man: Far From Home'?

Fans denken een duidelijke 'easter egg' te hebben gevonden.

door Jeffrey Kouters om 15:27 in Algemeen
Marvel werkt achter de schermen aan de introductie van de Fantastic Four in zijn filmuniversum. In Spider-Man: Far From Home lijkt een eerste hint te zien zijn die wijst op de komst van de bekende superheldenfamilie.


Nu Marvel door de overname van Fox de rechten van de Fantastic Four in handen heeft, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat personages als Reed Richards en Sue Storm geïntroduceerd zullen worden in het Marvel Cinematic Universe. Fans denken opnieuw een hint te hebben gevonden naar hun komst.

Wolkenkrabber in de steigers
In Homecoming (2017) blijkt de Avengers Tower te koop te staan en in Far From Home staat het gebouw gedurende de film in de steigers. Een populaire fantheorie is dat de toren verbouwd is tot de Baxter-toren, in de comics het huis van de Fantastic Four.

Fans hebben nu ontdekt dat de bouwplaats wordt afgeschermd met een opvallende boodschap. Op het zeil telt men namelijk van stap 1 tot 3 en staat 'We kunnen niet wachten om je te laten zien wat hierna komt'. In de cirkel van stap 4 staat een vraagteken. Dat kan haast geen toeval zijn...

What does this mean? #FarFromHome #Spiderman #MCU from r/MarvelStudiosSpoilers6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Grendizer

Avatar

of gewoonweg Phase 4..zoals er ook al bij de bron van de foto van het spandoek word gepost bij de reacties.

Nivek

Avatar

"We are so excited, to show you what comes next!" Dit lijkt eerder een hint dat er snel meer informatie volgt over Phase 4, wat ook het geval was. Marvel moet heel enthousiast zijn geweest toen ze een hele lading aan films en series voor Phase 4 bekend maakten tijdens Comic Con 2019, net nadat Far From Home in de bioscopen verscheen. :D

Paulusie

Avatar

Oud nieuws mensen

Guyon2002

Avatar

Deze shots zaten toch ook al in de trailer?

CassidyButch

Avatar

Die was er al in the Avengers

Kirotji

Avatar

De locatie komt niet overeen met waar de toren van fantastic four stond in de stripverhalen

The Baxter Building is a 35-story building located at 42nd Street and Madison Avenue, Manhattan, New York City.

NieuwsFilm

meest populair