Hint naar komst 'Fantastic Four' ontdekt in 'Spider-Man: Far From Home'?

Fans denken een duidelijke 'easter egg' te hebben gevonden.

Marvel werkt achter de schermen aan de introductie van de Fantastic Four in zijn filmuniversum. In Spider-Man: Far From Home lijkt een eerste hint te zien zijn die wijst op de komst van de bekende superheldenfamilie.

Bekijk de afbeelding
Nu Marvel door de overname van Fox de rechten van de Fantastic Four in handen heeft, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat personages als Reed Richards en Sue Storm geïntroduceerd zullen worden in het Marvel Cinematic Universe. Fans denken opnieuw een hint te hebben gevonden naar hun komst.

Wolkenkrabber in de steigers
In Homecoming (2017) blijkt de Avengers Tower te koop te staan en in Far From Home staat het gebouw gedurende de film in de steigers. Een populaire fantheorie is dat de toren verbouwd is tot de Baxter-toren, in de comics het huis van de Fantastic Four.

Fans hebben nu ontdekt dat de bouwplaats wordt afgeschermd met een opvallende boodschap. Op het zeil telt men namelijk van stap 1 tot 3 en staat 'We kunnen niet wachten om je te laten zien wat hierna komt'. In de cirkel van stap 4 staat een vraagteken. Dat kan haast geen toeval zijn...

What does this mean? #FarFromHome #Spiderman #MCU from r/MarvelStudiosSpoilers



NieuwsFilm

meest populair