Celebrity

Liefdesrelatie Miley Cyrus en vriendin alweer voorbij

De twee blijven bevriend.

door FilmTotaal om 12:23 in Celebrity
Zangers Miley Cyrus en realityster Kaitlynn Carter hebben een punt gezet achter hun liefdesrelatie. Dat meldt het Amerikaanse blad People. Dit nieuws bevestigt dus ook het sterke vermoeden dat de twee daadwerkelijk een stel vormden.


De liefde tussen Miley Cyrus (26) en Kaitlynn Carter (31) is alweer voorbij. "Miley en Kaitlynn zijn uit elkaar", weet een insider te vertellen aan People. De twee blijken gelukkig zonder ruzie uit elkaar te zijn gegaan. "Ze nog steeds vrienden", aldus de bron.

Dit nieuws is toch enigszins opvallend, want de twee vrouwen leken echt smoorverliefd op elkaar te zijn, kijkend naar de verschillende foto's die de afgelopen weken verschenen. Cyrus en Carter hebben ruim een maand verkering gehad.

Door als vriendinnen
"Ze zijn al heel lang bevriend en waren er voor elkaar toen ze allebei hun relatie zagen stranden", vervolgt de ingewijde. "Alleen de romance tussen hen is nu gewoon klaar". Cyrus verbrak in augustus haar huwelijk met acteur Liam Hemsworth. Carter was eerder samen met tv-persoonlijkheid Brody Jenner.

NieuwsFilm

meest populair