Heeft Black Widow stiekem 'Avengers: Endgame' overleefd?

Heeft Black Widow stiekem 'Avengers: Endgame' overleefd?

De kans lijkt klein, maar een setfoto doet wel iets vermoeden.

In Avengers: Endgame is te zien hoe Scarlett Johanssons Natasha Romanoff / Black Widow zich opoffert om de Soul Stone te bemachtigen. Ze sterft dus, maar nu doet een setfoto vermoeden dat de Avenger de val toch heeft overleefd.

Via Reddit is een gelekte (set)foto van Black Widow verschenen en daaruit zou op te maken zijn dat de actrice hetzelfde kapsel heeft als tijdens de bewuste scène in Avengers: Endgame. En mocht je denken dat dit nooit het geval zou zijn; de comics van Marvel staat er bekend om dode personages weer terug te laten keren.

In the leaked footage from the black widow movie she has almost the exact same hairstyle that she had in endgame from r/marvelstudios

Tussen Civil War en Infinity War
Op dit moment wordt aangenomen dat de film zich grotendeels afspeelt tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. In die periode zou ze in aanraking komen met haar verleden, waardoor de film ook de nodige flashbacks zou bevatten.

De eerstvolgende Marvel Studios-film Black Widow staat gepland voor mei 2020 en recent werd er gesuggereerd dat Robert Downey Jr.'s Tony Stark in de film te zien is. De trailer wordt in december verwacht.

NieuwsFilm

meest populair