'The Matrix 4' is heel erg ambitieus

'The Matrix 4' is heel erg ambitieus

Laten we hopen dat de film zo goed wordt als de eerste!

Keanu Reeves keert terug naar de wereld van The Matrix. In de vierde film in de franchise is hij weer met Carrie-Anne Moss te zien. Verder is Lana Wachowski terug om de film te schrijven en te regisseren. En er blijkt al een script te liggen.

ET sprak met Reeves en stelde hem een boel vragen. Antwoorden gaf hij natuurlijk niet of nauwelijks, maar hij wilde wel heel kort een teaser geven. "Het is heel ambitieus," begon Reeves. "Zoals het ook zou moeten zijn!" Verder wilde de acteur alleen nog toevoegen dat hij "absoluut" uitkijkt naar zijn terugkeer als de heldhaftige hacker en uitverkorende Neo.

Nieuwe film
Er gaan al jaren geruchten over een nieuwe Matrix-film. Deze zomer werd dan eindelijk onthuld dat Lana Wachowski ermee aan de slag zou gaan, vlak nadat haar zus in de media al haar steun had uitgesproken voor een nieuwe regisseur. Daarna vertelde Lana nog het volgende over haar plannen met de film:

"Veel van wat Lilly en ik 20 jaar geleden verkend hebben over onze realiteit zijn tegenwoordig nog relevanter. Ik ben heel blij dat deze personages weer terug in mijn leven zijn en dankbaar voor deze nieuwe kans om samen te werken met mijn briljante vrienden."

NieuwsFilm

meest populair