Demi Moore's exen Bruce Willis en Ashton Kutcher reageren op beschuldigingen in haar autobiografie

De actrice liet zich negatief uit over haar relatie met beide acteurs.

Gisteren verscheen er nog een artikel op FilmTotaal over Demi Moore. De Ghost actrice heeft namelijk haar autobiografie uitgebracht, genaamd Inside Out. Hierin heeft ze het over alle choquerende dingen die zij in haar leven heeft meegemaakt. Haar beroemde exen, Bruce Willis en Ashton Kutcher komen er ook in voor, al reageren ze er beiden verschillend op.

In haar boek beschuldigt Moore Kutcher ervan vreemd te zijn gegaan, wat ook leidde tot threesomes met andere vrouwen. Ook liet de actrice weten dat ze weinig steun kreeg van de acteur toen ze kampte met alcoholproblemen. Kutcher laat nu van zich horen op Twitter: ''Ik had een heel sarcastisch bericht geschreven en dat was klaar om gepost te worden, maar toen dacht ik aan mijn vrouw, mijn zoon en dochter en toen heb ik toch maar besloten het te verwijderen''. Een persoon op Twitter zei dat Kutcher misschien wel de fout was ingegaan tijdens zijn relatie met Moore. Ook hier reageerde Kutcher zelf op: ''Voor de waarheid hoef je me alleen maar een berichtje te sturen''. Aan deze reactie voegde hij bovendien zijn telefoonnummer toe.

Bruce Willis
Ook Pulp Fiction-acteur Bruce Willis kreeg ervan langs in het boek van Moore. Zo liet Moore weten dat Willis deed waar hij zin in had en haar lang niet altijd steunde. Ondanks het feit dat hun relatie de nodige 'ups' en 'downs' kende, bleven ze toch bijna 11 jaar bij elkaar. Nu zijn de twee nog steeds bevriend. Willis lijkt dan ook geen negatieve gevoelens te hebben t.o.v. Moore. Hij was namelijk zelfs met zijn gezin op de boekpresentatie aanwezig.

NieuwsFilm

meest populair