Meer over twijfelachtig lot Captain America na 'Avengers: Endgame'

Meer over twijfelachtig lot Captain America na 'Avengers: Endgame'

Schrijvers over de tijd reizende Cap in Endgame.

Aan het einde van Avengers: Endgame wordt duidelijk hoe het Infinity Saga-verhaal van onder meer Chris Evans' Captain America en Robert Downey Jr.'s Iron Man ogenschijnlijk wordt afgerond. Maar hoe zit dat nou met die oude Captain America?

Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely spraken even geleden met Canada.com en gaven hun visie op de situatie. Ze denken er iets anders over dan andere beleidsbepalers bij Marvel Studios en een deel van de fans. Ze vinden namelijk dat er altijd twee Captain America's hebben geleefd in de hoofdtijdlijn.


"Het hangt ervan af welk verhaal Marvel in de toekomst wil vertellen. Ik weet niet of Marvel nog meer Captain America-verhalen wil vertellen en of Chris Evans het wil doen. Willen ze een alternatief tijdlijnverhaal vertellen? Christopher en ik zijn het gedeeltelijk eens met het idee dat Steve deel uitmaakt van een vreemde, unieke tijdlus waarin hij altijd heeft bestaan.

De man die je doelbewust niet zag aan het bed van Peggy in Winter Soldier is Chris' Steve. We hebben altijd gedacht dat hij haar man was. De films die je hebt bekeken volgen een lijn waar hij altijd teruggaat. Om eerlijk te zijn, is niet iedereen het met ons eens. Ik weet niet eens of Marvel het met ons eens is. Maar dat is wat we denken."

Toch toekomst voor Chris Evans in MCU?
Veel mensen lijken toch graag te willen weten hoe het zit met Captain America. Aan het einde zien we namelijk een oude Steve Rogers en de vraag is nog altijd hoe hij daar terecht kwam, vlak nadat Rogers terug de tijd inging om de Infinity Stones terug in de tijdlijn te plaatsen. De "jonge" Rogers keert niet terug, zijn oudere ik is er opeens wel. Kwam dat door te tijdreizen of heeft hij altijd in de hoofdtijdlijn bestaan?



NieuwsFilm

meest populair