Jeremy Renner in 'Arctic Dogs' trailer

Jeremy Renner in 'Arctic Dogs' trailer

Een druk jaar voor de Avengers acteur!

2019 is nog niet voorbij, maar Jeremy Renner heeft al een heel druk jaar achter de rug. Zo was de voor een Oscar genomineerde acteur te zien in de best verdienende film aller tijden, Avengers: Endgame, heeft hij muziek uitgebracht, een Amazon store geopend en zijn eigen app gecreëerd. Nu komt hij weer met een nieuw en ietwat bizar project, Arctic Dogs.

De film volgt een poolvos genaamd Swifty, die Renner heeft ingesproken. Swifty droomt ervan een van de bekendste husky-koeriers te worden en postpakketten rond te brengen. Dit loopt echter niet zoals gepland. Swifty krijgt namelijk te maken met Doc Walrus (John Cleese), die de wereld wil overnemen. Renner zal eveneens in de film zingen. Bekijk de trailer hieronder.



Cast & crew
De film is gemaakt door Aaron Woodley, o.a. bekend van Spark: A Space Tail. Het script schreef hij samen met Cal Brunker en Bob Barlen, o.a. bekend van The Nut Job 2: Nutty By Nature. Andere personages in de film worden ingesproken door acteurs zoals Alec Baldwin, Anjelica Huston, Omar Sy en James Franco.

NieuwsFilm

meest populair