Mogelijk vier Avengers-teams in Marvel Cinematic Universe

Mogelijk vier Avengers-teams in Marvel Cinematic Universe

Vanaf 2022 komen er veel (nieuwe) helden in actie.

Met acht officieel aangekondigde films en acht aangekondigde Disney+ series heeft Marvel Studios de komende jaren veel nieuws te bieden. Een nieuwe theorie voorspelt zelfs vier Avengers-teams in Phase 5 (of later).

De vierde fase van het Marvel Cinematic Universe lijkt vooral een overgangsfase van de afgeronde Infinity Saga naar een nieuwe sage in de filmreeks. We krijgen zes films, met vier titels rond de bekende gezichten (Black Widow, Doctor Strange, Thor en Spider-Man), eentje over de geschiedenis van het Marvel-filmuniversum (Eternals) en een introductie met een nieuwe soloheld (Shang-Chi). De eerste reeks series op Disney+ gaan aan de haal met personages die al bekend zijn.

Ondanks dat vanaf 2022 bekende helden als Black Panther, Captain Marvel en de Guardians op zeker zullen terugkeren, komen er ook veel nieuwe personages bij met de nieuwe Phase 4-gezichten en minimaal Blade, She-Hulk, Moon Knight en Ms. Marvel. Screen Rant denkt dat door de vele nieuwe en bestaande helden vier Avengers-team actief zouden kunnen zijn.

Originele Avengers

Het eerste team zou kunnen bestaan uit de meer originele Avengers waarvan waarschijnlijk alleen oprichter Hulk (Mark Ruffalo) een rol van betekenis kan spelen, aangezien Thor (Chris Hemsworth) vertrok met de Guardians en Hawkeye (Jeremy Renner) eind 2021 zijn pijl en boog overdraagt in de Disney+ serie.

Hulk zou een team kunnen gaan vormen met enkele van de personages Falcon (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en War Machine (Don Cheadle), Ant-Man (Paul Rudd), Wasp (Evangeline Lilly), Black Panther (Chadwick Boseman), Captain Marvel (Brie Larson) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). En misschien zelfs personages als Spider-Man (Tom Holland), Shang-Chi (Simu Liu) en Black Knight (Kit Harington).

Young Avengers

Een van de meest voor de hand liggende Avengers-teams is Young Avengers. De kans bestaat dat Ty Simpkins' Harley Keeners uit Iron Man 3 (2013) op den duur uitgroeit tot Iron Lad. Hij is de oprichter van een team jonge Avengers. Kandidaten om aan te sluiten zijn Ms. Marvel en Kate Bishops Hawkeye, personages die allebei eerst te zien zijn in Disney+ series. Mocht Spider-Man langer onderdeel blijven van het MCU, dan zal ook hij waarschijnlijk niet ontbreken.

Dark Avengers

Een derde groep zou de Dark Avengers kunnen zijn. Dit is een soort van Suicide Squad van DC, aangezien de groep bestaat uit slechteriken uit het Marvel-universum. Dit team zou zomaar schurken uit eerdere films terug kunnen halen. Een van de nieuwe personages die onderdeel zou kunnen zijn van dit duistere Avengers-team, is Yelena Bolova (Florence Pugh) uit Black Widow (2020). Screen Rant suggereert dat ook Abomination (Tim Roth) uit The Incredible Hulk een teamlid zou kunnen worden.

Disney+'s West Coast Avengers

Opvallend is dat er zomaar een Avengers-team actief zou kunnen zijn in de tv-seriereeks op Disney+. Screen Rant noemt dat de West Coast Avengers een serie zouden kunnen krijgen, vroeg of laat. Opvallend genoeg krijgen teamleden als Hawkeye, Scarlet Witch, Vision, Moon Knight en U.S. Agent rollen in reeds aangekondigde Disney+ series.

Mochten er meer Avengers-team komen naar het grote én kleine scherm, dan betekent dat waarschijnlijk dat er niet per se één groot verhaal wordt uitgewerkt met de Phases van het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair