Simu Liu speelt hoofdrol in Marvels 'Shang-Chi'

Simu Liu speelt hoofdrol in Marvels 'Shang-Chi'

Ook komt de échte Mandarin naar het Marvel Cinematic Universe!

Marvel heeft een hoofdrolspeler gevonden voor zijn superheldenfilm Shang-Chi. Daarnaast heeft producent Kevin Feige de komst van de échte Mandarin bevestigd.

Simu Liu (Taken) is gecast als Shang-Chi, de meester der Kung Fu, in Marvels Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Eerder ging het gerucht nog rond dat Marvel Ludi Lin (Power Rangers) had benaderd voor de hoofdrol, maar dat blijkt dus niet waar te zijn.

Daarnaast heeft Marvel aangekondigd dat de Chinese acteur Tony Leung (Theory of Ambitions) de rol van superschurk Mandarin zal spelen. In Iron Man 3 (2013) speelde deze terrorist ook een rol, maar toen bleek hij slechts een Engelse acteur met de naam Trevor (Ben Kingsley) te zijn. Veel fans konden die twist toen niet waarderen.

Awkwafina (Crazy Rich Asians) heeft ook een rol te pakken in de film, maar Feige maakte niet bekend welk personage zij gaat spelen.


Destin Daniel Cretton (The Glass Castle) regisseert de film. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is vanaf 21 februari 2021 de Amerikaanse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair