Algemeen

Marvel en Sony maken toch derde 'Spider-Man' voor 2021!

En een andere Marvel-film!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat Walt Disney en Sony Pictures het niet eens konden worden over een nieuwe samenwerking rond de Marvel-held Spider-Man, waarvan Sony de filmrechten bezit. Nu is er toch goed nieuws!

Via Variety hebben Sony Pictures Entertainment en The Walt Disney Studios onthuld dat ze samen gaan werken aan een derde solofilm in de reeks die in 2017 startte met Spider-Man: Homecoming. Uiteraard is Tom Holland opnieuw Peter Parker. Spider-Man 3 staat nu gepland voor 16 juli 2021. Ook in een nog onbekende andere film van Marvel Studios mag Spider-Man opduiken.

Iedereen blij!
"Ik ben heel blij dat de reis van Spidey in het MCU door zal gaan. Ik en iedereen bij Marvel Studios zijn erg opgewonden dat we zo kunnen blijven werken", aldus Marvel Studios-hoofd Kevin Feige. "Spider-Man is een icoon en krachtige held wiens verhaal alle leeftijden en doelgroepen over de hele wereld raakt. Hij is toevallig ook de enige held met de superkracht die de cinematografische universa doorkruist. Nu Sony zijn eigen Spidey-verse blijft ontwikkelen, weet je nooit welke verrassingen de toekomst in petto heeft."

Op basis van de uitspraak van Kevin Feige zou het zomaar kunnen dat Spider-Man op den duur ook opduikt in films die gaan aansluiten op Sony's Venom uit 2018. Maar hierover is voorlopig geen duidelijkheid gegeven.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Mooi om te lezen.

Hopelijk geen deal waarbij het 50/50 word want de 5% (plus alle merchandise winst / 95% was een eerlijke deal voor disney.

Bluemeister

Avatar

Geen dank jongens, ik heb vorige week even met Kevin Feige gezeten....

SplashySleet20

Avatar

Super blij om te horen ondanks dat het maar 1 deel is. Maar ik ben blij dat ze het verhaal toch gaan afronden. Met personages zoals happy hogen. Dat die na Spider-Man 3 naar het sony marvel univerde gaat. Vind ik niet echt een probleem eerlijk gezegd. Maar ik vond wel dat 3e spiderman zich wel in de mcu moest afspelen. Vanwege de cliffhanger aan het einde. En het personage happy hogun.

Scheerzeep

Avatar

Geweldig, maar klinkt ook wel alsof dit zijn laatste MCU-avontuur is en ze deze film gebruiken om een einde te breien aan zijn verhaallijn in het MCU, om deze vervolgens voort te zetten in Sony's universum.

Frietgezicht

Avatar

Ook in een nog onbekende andere film van Marvel Studios mag Spider-Man opduiken.


Ben vooral benieuwd hoe dit precies in elkaar steekt. Hij mag nog in 1 film maar hoeveel minuten? Als je Spidey onbeperkt mag gebruiken kunnen ze ook echt gebruik ervan maken en hem een rol geven a la Hulk in Ragnarok.
Spidey is populair karakter dus zonde om hem 5 minuten te gebruiken (zoals in Endgame en iets langer in Civil War)
Zou alleen niet 1 2 3 weten bij wie ze hem dan gaan brengen.

ExtraDip3000

Avatar

Wel een goede Pr stunt in ieder geval. +1 voor Feige

Stijnosso

Avatar

https://www.instagram.com/p/B264Zf5FoR6/?igshid=4n1w6oe2i1i5

Geniaal ????????

Rafael11

Avatar

Goed nieuws! En vanwege Sony's Spiderverse en/of multiverse zie ik het wel gebeuren dat Spider-Man opduikt in de MCU en in Sony's wereld.

Coola, Sony is akkoord gegaan met 25%.

Toobs13

Avatar

???? Ik ben blij dat het doorgaat

Artificialis

Avatar

De sfeer is wel een beetje verpest eerlijk gezegd. Het leek er eerst op dat Spider-Man de komende 10 jaar, wie weet wel 20 jaar, het nieuwe gezicht van het MCU had kunnen worden.

Nu weten we dat er geen enorme plannen meer met hem gemaakt gaan worden, we weten immers nooit wanneer Spider-Man weer uit het MCU wordt weggekaapt.

omniesbonsai

Avatar

Ik vind deze Spider-man niet zoveel aan
Spider-man 1 en 2 van Sam raimi is veel beter en leuker

dodo voorhees

Avatar

zo blij om te horen ik vond spider-man far from home echt een top film

Ereptile

Avatar

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohieth

Avatar

Kan me een worst wezen. Ben een beetje klaar met die superheldenfilm.
Allemaal zijn ze één pot nat.

Goku32

Avatar

Niet wel niet wel, Poehhh eindelijk snappen ze,dat als ze samen werken nog meer geld kunnen ophalen aan de kassa. Dus wel goed nieuws

Popcultuurfreak

Avatar

Eerst dacht ik. Dat zou toch niet dat ze opsplitsen?
Maar het heeft lang genoeg geduurd dat ik het begon te geloven met al die statements.
Is het toch meegevallen. Maakt Fase 4 toch iets beter.

Luizelgespuizel

Avatar

Hopelijk heeft Sony zich niet laten verkrachten door Disney. Hoe tof de huidige Spider-Man ook is en en hoe kut Venom ook was, Venom bracht met een schijt film zonder bemoeienis van Disney 800 mil binnen, zelfde zou een Sony Spider-man ook ongeveer ophalen. Dit is echt een David - Goliath strijd waar ik toch echt hoop dat David wint i.p.v. miljarden bijna monopolie bedrijf. Sony brengt in ieder geval nog soms originele films uit ipv dezelfde schijt constant opnieuw uitpoepen.

Vaarwel Fox in ieder geval na alle al gefilmde Fox films dalijk zijn uitgekomen. Een van de betere grote studios heeft het loodje gelegd nu Disney de eigenaar is. Maar goed meer superhelden troep terug bij Marvel dus de domme massa is blij*

* De Fox aankoop ging vooral om ESPN en Fox catalogus voor Hulu ( Alien, Fight Club, etc komen nooit op Disney kinderzooi +). Dat X men terug kwam is natuurlijk niks in vergelijking met bovenstaande feiten. Als Fox werd verkocht aan andere partij gingen die licenties ook automatisch terug naar Disney.

Sunspot

Avatar

Is wel goed, voor het verhaal vooral, daarna naar spiderverse en af en toe MCU misschien

DoctorManhattan

Avatar

Bluemeister, zou je dan eventueel ook kunnen vragen voor een kans op vrouwelijke avengers film?

NieuwsFilm

meest populair