Marvel en Sony maken toch derde 'Spider-Man' voor 2021!

En een andere Marvel-film!

Even geleden werd duidelijk dat Walt Disney en Sony Pictures het niet eens konden worden over een nieuwe samenwerking rond de Marvel-held Spider-Man, waarvan Sony de filmrechten bezit. Nu is er toch goed nieuws!

Via Variety hebben Sony Pictures Entertainment en The Walt Disney Studios onthuld dat ze samen gaan werken aan een derde solofilm in de reeks die in 2017 startte met Spider-Man: Homecoming. Uiteraard is Tom Holland opnieuw Peter Parker. Spider-Man 3 staat nu gepland voor 16 juli 2021. Ook in een nog onbekende andere film van Marvel Studios mag Spider-Man opduiken.

Iedereen blij!
"Ik ben heel blij dat de reis van Spidey in het MCU door zal gaan. Ik en iedereen bij Marvel Studios zijn erg opgewonden dat we zo kunnen blijven werken", aldus Marvel Studios-hoofd Kevin Feige. "Spider-Man is een icoon en krachtige held wiens verhaal alle leeftijden en doelgroepen over de hele wereld raakt. Hij is toevallig ook de enige held met de superkracht die de cinematografische universa doorkruist. Nu Sony zijn eigen Spidey-verse blijft ontwikkelen, weet je nooit welke verrassingen de toekomst in petto heeft."

Op basis van de uitspraak van Kevin Feige zou het zomaar kunnen dat Spider-Man op den duur ook opduikt in films die gaan aansluiten op Sony's Venom uit 2018. Maar hierover is voorlopig geen duidelijkheid gegeven.

NieuwsFilm

meest populair