Werk aan 'Bond 26' is nu al begonnen!

Werk aan 'Bond 26' is nu al begonnen!

Phoebe Waller-Bridge zou het script mogelijk verzorgen.

Phoebe Waller-Bridge is naar het schijnt benaderd om Bond 26 te schrijven. Net nadat ze meerdere Emmy's mocht ophalen (voor het tweede seizoen van Fleabag), horen we dat ze een cruciale rol speelde bij het redden van Bond 25, ofwel No Time to Die.

Toen Bond 25 in april in productie ging, hoorden we dat Waller-Bridge een credit kreeg als co-schrijver. Voor die aankondiging hadden we eigenlijk alleen gehoord dat Daniel Craig haar had aangetrokken om het script een beetje op te leuken en de dialoog van vrouwelijke personages te verbeteren. Maar uiteindelijk deed ze veel meer dan dat; ze werkte het hele script bij.

Redder in nood
Volgens The Daily Mail wil men nu dat Waller-Bridge terugkeert om ook het script van Bond 26 te verzorgen. Een bron dicht bij de productie claimt dat haar bijdrage aan het scenario "veel groter was dan we verwacht hadden". Sterker nog, haar werk zou de film "gered" hebben. Precies daarom zouden producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson haar terug willen.

Er hangt ook nogal wat van Bond 26 af straks. Die film lanceert namelijk een nieuwe acteur als James Bond. In april 2020 nemen we afscheid van Daniel Craig, na vijf films.

NieuwsFilm

meest populair