Zijn de kinderen uit 'Jurassic Park' straks ook te zien in 'Jurassic World 3'?

Want waarom ook niet?

Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum keren allemaal terug in Jurassic World 3. En nu lijkt het erop dat er nog een aantal andere Jurassic Park-castleden zijn die terug willen keren.

Volgens CinemaBlend willen Joe Mazzello en Ariana Richards allebei best terugkeren in de derde World-film. Dat horen we niet lang nadat bekend werd dat de drie oorspronkelijke hoofdrolspelers allemaal terug zouden keren voor dit laatste avontuur in de trilogie van Colin Trevorrow. Mazzello en Richards zouden allebei open staan voor een cameo of grotere rol.

Echte Jurassic World
Een eventuele terugkeer voor Mazzello en Richards is wel minder rechttoe, rechtaan dan die van Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern. Hen zagen we in de film uit 1993 immers als volwassenen en hun uiterlijk is nou ook weer niet gigantisch veranderd in de jaren daarna. Dat geldt wel voor Mazzello en Richards, die er echt anders uit zien.


Deze derde Jurassic World-film maakt een einde aan de trilogie. We zien dat dinosaurussen nu echt onderdeel uitmaken van de wereld, die daarmee dus echt een Jurassic World geworden is. Dat zorgt vermoedelijk voor interessante uitdagingen, waarbij de kennis en ervaring van de oorspronkelijke personages ogenschijnlijk nodig gaat zijn.

De productie is nog niet begonnen, maar zal wel snel van start gaan in de Pinewoon Studios in Buckinghamshire, Engeland. Vanaf 11 juni 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair