Gerucht: Zac Efron in 'Guardians of the Galaxy 3'?

Gerucht: Zac Efron in 'Guardians of the Galaxy 3'?

Hij zou kandidaat zijn voor een bekend Marvel-personage en de fans zien dit wel zitten!

Het is slechts een gerucht dat door de wandelgangen gaat, maar Zac Efron zou kandidaat zijn om een Marvel-personage te vertolken dat zijn intrede moet maken in Guardians of the Galaxy 3. Allicht is het niet meer dan een gerucht, maar soms laat een studio een dergelijk idee bewust lekken om te kijken hoe hun doelpubliek hierop reageert.

Dat lijkt tot dusver wel goed te zitten, want enthousiaste discussies over deze potentiële casting zijn al losgebarsten online. Enkele fans maakten zelfs artwork van Zac Efron als het beoogde personage. Vaak zijn comicbook-fans niet zo blij als een (voormalig) tieneridool een rol in een superheldenfilm aanneemt, maar dat lijkt deze keer anders.

Adam Warlock
Het personage dat hij in dit gerucht zou moeten vertolken is Adam Warlock, die reeds een grote rol in de Marvel-comics heeft, maar op het witte doek nog zijn intrede moet maken. Op het einde van Guardians of the Galaxy 2 werd er wel gehint naar dit personage. De verwachting is dan ook dat hij in het derde deel van de reeks te zien zal zijn. Of Zac Efron daadwerkelijk in deze rol te zien is blijft nog afwachten, de film staat immers pas voor 2021 op de planning. Wel weten we dat James Gunn niet vies is van zulke castingkeuzes.

Hieronder een voorbeeld van hoe dit uit zou kunnen zien. Worden jullie ook enthousiast van deze mogelijke castingkeuze, of juist niet?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair