Algemeen

Gerucht: Zac Efron in 'Guardians of the Galaxy 3'?

Hij zou kandidaat zijn voor een bekend Marvel-personage en de fans zien dit wel zitten!

door Steven van der Vegt om 06:00 in Algemeen
Het is slechts een gerucht dat door de wandelgangen gaat, maar Zac Efron zou kandidaat zijn om een Marvel-personage te vertolken dat zijn intrede moet maken in Guardians of the Galaxy 3. Allicht is het niet meer dan een gerucht, maar soms laat een studio een dergelijk idee bewust lekken om te kijken hoe hun doelpubliek hierop reageert.

Dat lijkt tot dusver wel goed te zitten, want enthousiaste discussies over deze potentiële casting zijn al losgebarsten online. Enkele fans maakten zelfs artwork van Zac Efron als het beoogde personage. Vaak zijn comicbook-fans niet zo blij als een (voormalig) tieneridool een rol in een superheldenfilm aanneemt, maar dat lijkt deze keer anders.

Adam Warlock
Het personage dat hij in dit gerucht zou moeten vertolken is Adam Warlock, die reeds een grote rol in de Marvel-comics heeft, maar op het witte doek nog zijn intrede moet maken. Op het einde van Guardians of the Galaxy 2 werd er wel gehint naar dit personage. De verwachting is dan ook dat hij in het derde deel van de reeks te zien zal zijn. Of Zac Efron daadwerkelijk in deze rol te zien is blijft nog afwachten, de film staat immers pas voor 2021 op de planning. Wel weten we dat James Gunn niet vies is van zulke castingkeuzes.

Hieronder een voorbeeld van hoe dit uit zou kunnen zien. Worden jullie ook enthousiast van deze mogelijke castingkeuze, of juist niet?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Ik mag hem niet, maar wellicht is dat gewoon alleen maar omdat hij in zoveel shitfilms speelt. Het zou wel leuk zijn als hij een beetje een persiflage van zichzelf speelt.

Wolfy

Avatar

Keanu Reeves is misschien een beter optie

ReidMeane

Avatar

Ik vond Zac Efron echt een grote arrogante eikel in de Baywatch-remake, dus ik weet niet wat ik van hem nu moet vinden en als Adam Warlock.

Decepticon

Avatar

@Reidmeane
Dat noemen ze dus acteren hè, zo is dat personage.

Hij is een prima acteur imo, dus van mij mogen ze hem casten.

davedave

Avatar

Absoluut gave keuze!

Brent.Marvel

Avatar

Ik vind Zac Efron een geweldige acteur maar ik zie hem eerder als Human Torch of iets in die richting. Keanu Reeves beter als Warlock.

Sunspot

Avatar

Ken hem alleen van Baywatch volgens mij.

Weet niet, ze doen maar Smiley face.

Moviewheels

Avatar

Voor Warlock zie ik liever Nicholas Hoult. Die is toch klaar met X-men

ridjieddo

Avatar

Zac Efron is perfect voor Adam Warlock, maakt eiglijk niet uit welke rol, hij moet in het MCU!

NieuwsFilm

meest populair