Spider-Man acteur Tom Holland redde Marvel-held van MCU-vertrek

Spider-Man acteur Tom Holland redde Marvel-held van MCU-vertrek

De acteur bestookte de bazen.

Niet Kevin Feige of Amy Pascal was het die de Spider-Man deal uiteindelijk redde, maar het was hoogstpersoonlijk Spider-Man zelf die de kampen weer bij elkaar kreeg. Dit meldt Heat Vision.

Volgens de website zou Spider-Man acteur Tom Holland bedankt mogen worden voor zijn inzet tijdens de korte breuk tussen Walt Disney / Marvel Studios en Sony Pictures. Hij heeft de studio's bij elkaar gebracht om toch gezamenlijk de derde Spider-Man film te maken, die in 2021 moet verschijnen.

Samenwerking Disney / Sony dood
Rond de D23 Expo eind augustus leek er geen beweging meer te kunnen komen tussen de twee grote filmstudio's. Op dat moment zou de derde film "100 procent dood" zijn. De weken na D23 heeft Holland echter zowel Disney CEO Bob Iger als Sony baas Tom Rothman benaderd om toch tot een deal te komen. De inzet: de wens van de fans.

Het gevolg is ondertussen duidelijk. In juli 2021 verschijnt de nog titelloze Spider-Man: Homecoming 3 en daarna is Peter Parker / Spider-Man nog één keer te zien in een andere film. Waarschijnlijk mag hij ook opduiken in de Sony-films. Kevin Feige zal het creatieve proces weer bewaken.

NieuwsFilm

meest populair