Gerucht: Tessa Thompson als Catwoman in 'The Batman'?

Gerucht: Tessa Thompson als Catwoman in 'The Batman'?

Er worden ook een aantal andere interessante namen genoemd.

Is Tessa Thompson (Valkyrie in Marvels Thor: Ragnarok) in de race voor de rol van Catwoman in The Batman? Thompson is schijnbaar één van de talentvolle actrices van kleur die op shortlist van regisseur Matt Reeves staan. Dat meldt Geeks WorldWide.

Bekijk de afbeelding
Matt Reeves, de regisseur van onder meer War for the Planet of the Apes, en Warner Bros. zijn druk bezig met de casting voor The Batman. GWW beweert nu een shortlist in handen te hebben gekregen van actrices die worden getest voor de rol van Selina Kyle alias Catwoman.

Naast Tessa Thompson zouden ook actrices Lupita Nyong'o (Black Panther), Gugu Mbatha-Raw (Beauty and the Beast), Alexandra Shipp (X-Men: Dark Phoenix) en Logan Browning (Dear White People) in de race zijn.

GWW lijkt vaker insiderinformatie te hebben, maar heeft het niet altijd bij het juiste eind. Dit gerucht moeten we dan ook voorlopig maar met een korreltje zout nemen.

Over The Batman
In The Batman speelt Robert Pattinson (Twilight) de rol van The Dark Knight. Jeffrey Wright (Westworld) werd onlangs gecast als politiecommissaris Jim Gordon. Reeves zou Jonah Hill (21 Jump Street) op het oog hebben voor slechterik Riddler of Penguin.

The Batman moet in juni 2021 in de bioscoop verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair